What happend?

Hahahaha jag fattar ingenting alls!!! Var ju bara nyss jag bokade resan och nu ikväll så börjar den.. Helt sinnesjukt vad tiden har gått fort. Precis som jag förutspådde så är jag virrig som en höna och går på adrealin och mest bara springer runt och försöker hitta på något att göra. Väskan är redan packad och klar, bara två grejer som ska ner i den men som jag ska packa ner precis innan jag åker. Jag funderar på när jag ska duscha och fixa i ordning mig och när jag ska äta mat, när jag ska packa ner mackorna, när jag ska klä på mig.. Jag är virrig som en höna helt enkelt och fattar typ inte hälften av vad jag gör! :P kanske kan beskrivas som nervös? Den här tiden i morgon så är jag i skottland.. Helt sinnessjuk och ogreppbar tanke4 men det lär väl sjunka in allt eftersom. Jävla resväg jag har också! Vad i helsike ska jag göra i 1.5 timmar i Hudiksvall mitt i natten? ska vara där mellan 22.45 och 00.32.. Nästan två timmar att slå ihäj men det lär nog gå fort. kan ju alltid läösa min bok jag har med mig för sova lär jag inte våga göra.. Vill ju inte missa tåget till arlanda.. sen så har jag 1.5 timmar i Amsterdam.. Men det blir lugnt. Ingen panik där inte.. Antar att jag lär vara väldigt trött.. kommer i stort sett vara vaken från 12 idag till typ 23.00 i skottland i morgon.. fast man kanske kan få sova lite när man är framme i oban.. annars är jag vaken i 35 timmar.. Oj oj oj.. Nä det l'är ju inte funka.. får nog ta och försöka sova lite inna jag far, fast när ska jag ha den tiden? på tåget och planet lär det bli lite vila i alla fall, men som alltid när man åker eller flyger så är det bara en halvslummer. men det blir nog bra. jag får ta det som det kommer. har ju 2.5 timmar på tåget att försöka sova på och sen flygresorna.. lugna puckar. det löser sig! Min otroligt lilla ekonomi är jag också ganska orolig över men jag får väl ta det som det kommer.. det löser sig nog det med. jag har ändå inte kunnat göra något mer för att skrapa ihop mer pengar.. så det får duga.. jag är van att leva efter en liten, minimal budget så det ska väl bli bra i alla fall.

aja jag får väl ta och hitta på något nyttigt att göra.. pappis kommer strax

Bye bye!

Scotland!

oh yes! i morgon vid den här tiden så sitter jag i hudiksvall i väntan på att tåget ska komma och ta mig till arlanda.. Snacka om att jag kommer vara trött det kommande dygnet.. men men det löser sig, lite sömn hit eller dit gör inget, man sover ju ändå bort halva livet.

Första ögonblicket... snart är det här.

shit!

Shit vad tiden går fort allstå! Snart är det söndag och då är det bara en dag kavr tills jag börjar min resa och bara två futtiga dagar kvar tills jag kommer fram! Helt sjukt vad tiden går alltså!!!! Har packat ner lite grejer (erhmm.. ganska mycket kanske?) i min väska och ska väl gå igenom den en gång till i morgon och packa ner sånt som är tvättat då. Jag klurar fortfarande på hur mycket kläder jag kan tänkas behöva ha med mig ner.. inte lätt inte!  Får hoppas på att det finns tvättmaskin man kan låna ^^ men det ska väl inte vara något problem. Fick erbjudandet att låna grejer av Jimmi, så jag sa att jag ska låna hans tandborste och Daves kalsonger! tyvärr hade dom ingen BH till övers men silvertejp kanske går lika bra :D  Nää men helt seriöst,jag har fan ingen aning om hur mycket grejer jag ska packa ner i min resväska,, kläder, smink, skor, snus och en massa andra sker.. Hjälp hjälp hjälp.. DET LÖSER SIG!

Kom nyss på att jag kan nog packa ur ganska mycket i min sminkväska, sånt som jag troligtiv inte behöver eller kan tänkas vilja ha med:P

Ibland får man smarta ideer! Jag har klippt mig också! så superskönt att ha kortare hår och lite mndre att bry sig om! tar bara 1 minut istället för 10 minuter att trassla ut tovorna i håret och det tar inte längre hela dagen innan det har trokat :D SKÖNT!!!!

WIEEEEEEEEEEE WOOOHOOOOO!

En klump i bröstet...

Jaa.. En klump i bröset som jag inte har någon aning om vad det ä för någon, eller varför jag känner den. Ja åker för fasiken till skottland om 5 dagar! Så jag borde inte känna någon klump. Fast det an ju i och för sig vara därför att jag sov nu på förmiddage istället för att jobba, att jag inte tjänade dom välbehövda pengarna som jag skulle. Men ska snart in till Hede igen och tjäna eftermiddagens pengar så vi får väl hoppas på att klumpen försvinner. blev ingen dejt igår över datorn, han kom hem så sen så klockan halv tolv så skickade jag sms och sa att jag skulle sova, vaknade till av svaret som kom strax efter tolv då han sa att han loggat in men jag orkade helt enkel inte starta datorn då utan sov vidare. men ikväll så måste jag prata med han så jag får veta vad jag ska handla och hur mycket jag ska handla.. åker till stan i moron så det vore ju ganska bra om jag fick veta det.  Så ikväll...

Jag är kanske ganska mycket nervös nu också.. Kanske därför jag har en klump? Det finns ingen återvändo utan om 5 dagar så är jag i skottland! ska bli skönt men just nu så ä jag bara i något konstigt emotionellt stadium där jag verkar ha tappat allt som heter vett.. Jag kan andas, jag kan känna men samtidigt så måste jag dra djupa andetag.. jag är helt enkelt knäpp :P

5 dagar.. shit! Snart är jag där och det är.. det är.. otroligt och ofattbart och ogreppbart.. Men det kommer smygandes..

WOOOHOOOO eller nått

oh yes

it's a date!

5 och 6 dagar kvar

Hahahaha vilken underbar tanke det är att tänka att det bara är 5 dagar kvar tills jag påbörjar min resa till skottland! Och 6 korta dagar kvar till jag får en efterlängtad kram! det som jag längtar mest till är det ögonblick då jag ser han igen, de första korta sekunderna som kommer säga så mycket och visa så mycket. Jag är som en idiot med världens leende på läpparna. Ska hem till pappa sen ikväll och bo där tills på fredag och ikvll blir det en tur med hojarna! och dejt med J på msn förhoppningsvis.

Jag kan nog inte förklara hur skönt det ska bli att komma bort ifrån Hede ett tag.. Men det kommer bli väldigt skönt att slippa allt tjat och all gnäll och skäll som man får helt oberättigad. men ala famijer har väl dom som får skiten och som säger förlåt först jämnt och som får svälja all skiten. men nu är det fan slut med det. jag är vuxen och jag har rätt ganska ofta, även fast det finns två som aldrig har fel eller gör något fel. Men nästa gång jag har rätt så ska jag stå på mig och inte svälja, för det mår jag inte bra av. Ska bli så skönt sen i senhöst att få flytta ut, flytta ifrån det som är nu för jag pallar inte mycket mer av det. Och på den senaste tiden har jag börjat känna mig lite mindre älskad av en och att det bara är två andra som gäller, för jag är inte tillräckligt bra och har inte samma värde känns det som. men men..

3 weeks escape.... Nice!


Those aboute to rock- We salute you!

den här Midsommarhelgen har varit allt annat än den brukar vara. Ingen midsommarkrans i håret, ingen nubbe eller nubbesallad, ingen dans runt midsommarstången. Men det som har hänt har varit så mycket bättre! tänk dig att du sitter i en bil i stort sett hela midsommarafton, kommer fram dit du ska runt två på eftermiddagen och att du sedan slåt upp ett tält på en camping ( där du fick den sista tältplatsen med bil) och att du precis hunnit bära in sovgrejerna i det klara tältet innan det börjar spöregna. Snacka om att vi hade tur i fredags jag och malin. Sen vart det lite campingparty och det kändes nästa lite festivalcamping över det hela för det var många som rörde sig runtom i tälten och hejade och sjöng ACDC låtar.

Lördagen spenderades inne i centrum, där jag träffade Anna! Äntligen alltså!! Vi satt och fikade inne på universeum och tiden bara sprang iväg, var så skönt att äntligen få träffa min soulmate igen! även fast det bara var för några få stulna timmar. efter att ha sagt hejdå till en leende Anna så gick jag och Malin vidare till liseberg. tjaa.. jag vet inte hur mycket jag ska skriva om det men det innehöll fågelbajs, illamående av att åka pariserhjul och två genomvåta norrländskor. Hem och sov vid 23

Söndagen.. Ahhh.. AC/DC var helt grymt! Så sjukt bra och vilken jäkla rolig upplevelse även fast jag ställt mig avigt till det förut. Men shit allstå vilket ös gubbarna hade och jag kände faktiskt igen alla låtarna som de spelade, till och med de nya! Och jag kunde lätt och ledigt sjunga med i Highway to hell, you shook me all night long, Big Jack och en massa annat ut showen. Vilken otroligt bra show de bjöd på också!

Måndagen spenderades lika som fredagen, i bilen, fast den här gången hela dagen. en trafikolycka efter vägen och massor med vägarbeten försenade oss ganska så mycket men vi kom fram i ganska bra sängtid ändå sådär runt halv åtta på kvällen och det var riktigt skönt att få kamma ut tovorna i håret som var kvar sedan rockfrisyren kvällen innan...

nu så sitter man på jobbet och funderar lite på hur veckan ser ut och jag har den ganska klar.
Idag: jobba 7-17
Onsdag: jobba 8-16
Torsdag: Jobba 8-16
Fredag: Östersund och monsterfika med tjejerna
Lördag: Packa, tvätta, städa bilen
Söndag: Packa, tvätta
Måndag: Åka ner till Arlanda
Tisdag: Framme i Skottland!!!!!!!!!

Sjukt vad tiden kommer gå fort! Jag kommer ihåg hur jag satt här i torsdags och tänkte att den här helgen kommer gå fort, och minsann, det gjorde den verkligen. Jättefort!!

Nepp, jobba jobba jobba....

Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå.
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på.
Jag ser på dig, och du ser på mig.
Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig.
Jag vill känna din kropp emot min...

Bara 12 dagar kvar!

Japp, det stämmer verkligen. siffran blir till ett lägre tal för varje dag som går och just idag, just nu när jag sitter och tänker på det så får jag fjärilar i magen! Längesedan fjärilarna var på besök, men nu är dom här och jag fylls av någon fin känsla som bara gör att jag ler ett leende och kanske rodnar en smula..

Dager ser ut som denna:
Jobbar mellan 7-16, sen ska jag hem och pilla i mig mat. Sen blir det att göra allt som står på listan som jag och malin skrev och jag hoppas i alla fall på att man kan somna i någorlunda bra tid ikväll. Igår så släckte jag lampar strax över halv elva vilket är en klar förbättrning, en hel timmes skillnad. fast det märktes inte alls, var lite trött nu på morgonen i alla fall. kanske det är för att det är grått igen? gråa moln som täcker himelen och troligtvis lär det blir regn också.. Suck. En dags finväder vart det i alla fall, även fast jag inte kunde njuta av det. men det räckte med det lilla jag var ute, fick ju lite solsken i alla fall.

På lördag så blev det lite ändrade planer för Anna ska träffa sina kompisar kl. 14. Så det blir inte så jätte mycket Anna tid och det är väldigt tråkigt tycker jag men man får väl vara glad över det lilla man får?

Det känns så skönt att dagarna går så pass fort som dom gör och den här helgen som kommer lär gå hur fort som helst. När man har roligt så går tiden alltid för fort, så jag tänker ha superroligt hela helgen! Kommer tillbaka till Hede någon gång på Måndag kväll eller måndag natt, så man kan nästan, bara nästan, räkna det som tisdag. Tisdag som betyder bara en ynka kort vecka kvar, sen är jag där. Fast jag börjar se fram emot måndagen också, för det är ju då som jag börjar min resa! Hjälp vad lite jag kommer att sova den tiden, finns inte så mycket tid till att sova, fast det kan jag göra sen när jag väl är framme, om jag nu kan det vill säga. tror at det kommer bli svårt att försöka sova det första man gör när man kommer till ett nytt ställe. Men pröva kan man alltid göra, så får man se hur det går. På tisdag så kommer jag i alla fall få jobba ett monsterpass på butiken, 7-17. Visst är det bara en timmes skillnad men den timmen gör mycket. fast ofta är det ju inte så jättemycket att göra, bara svara på frågor och bli klassad som dum i huvudet så det är ju inte så krävande. Det är så mycket grejer som man ska hålla reda på och igår så fick jag reda på att ute i magasinet så finns en massa saker som är till salu, och det hade ingen sagt till mig så det är ju bra att Lill- Per talade om det.

Ahhh.. så trött. Men sömn är överskattat! Sova kan man göra när man är ledig!

Dagarna kommer och dagarna går..

Och det gillar jag väldigt mycket! Ska jobba idag och i morgon, sen på fredag bär det av till Göteborg för en superkul midsommarhelg med Malin och Anna så klart! den här dagen kommer säkert gå lika fort som gårdagen, kändes som att man bara började jobba för att sedan gå hem kl 16. Men det är det som är det positiva med att kliva upp klockan 6 för att öppna butiken kl 7, eftermiddagen bara rinner iväg och sen ska man helt plötsligt gå hem och äta.

Dagen ser ut som följande: Jobba mellan 7-12, lunch 12-13, jobba 13-16, hem och fika lite, kratta ihop gräset som jag klippte igår och kasta det, laga middag till Malin och mamma, hämta malin vid bussen 19.30, äta middag.. Sen är det väl bara att ta det lugnt kvar och sen sova förhoppningsvis klockan 22, men på något sätt så är man ändå uppe till en bra bit innan 23 och somnar inte förrän i alla fall 00.30 då det tar ungefär en timme för mig att somna ordentligt.

och dagen i morgon är lika späckad. Jobbar 7-16, äta middag, åka till Långå och packa tält, sovsäckar och liggunderlag och även ta in posten och vattna blommorna där. Sen hem och packa det jag ska ha med mig till Göteborg och stoppa in det i bilen. ta det lugnt och sen bara sova tills man drar tidigt på morgonen, antar att det är jag som börjar köra bilen eftersom jag är den som vaknat tidigast av oss hela veckan.

Sen blir jag borta hela helgen och kommer tillbaka på måndag någon gång!
shit, tiden går ganska fort ändå...

 Och det bästa av allt den här veckan är att jag får träffa Anna min soulmate igen efter jättelång tid!

Och för varje dag som går så blir det en dag mindre tills jag får krama om den jag tycker om igen.. känns sjukt att veta att det var 4 veckor sedan man träffade han sist, och att det är 6 veckor sedan vi sågs när jag kommer dit. Det är ju jättelång tid! Ganska förvånad och fascinerad över mig själv faktiskt... Hihi

2 weeks left, then I'm there!

Jag är trött. så trött. Men det lär väl gå över om en liten stund hoppas jag, dagen har ju bara börjat:P
Anledningen för min trötthet är ett sms som kom efter 23 någon gång igår, som man så klart vaknade av, sen vart det bara svårt att somna om som vanligt. Men det är bara att bita ihop och jobba i alla fall, händer ju ändå inte så jättemycket på butiken. Det känns i alla fall så jäkla skönt att gårdagen är över, för det betyder en dag mindre och den här dagen lär nog gå lika fort den med.
Det brukar gå fort under dagarna, sen är det bara kvällarna som man ska hitta på något att göra. Lär bli lite tv-tittande ikväll.. och sova tidigt! eller i alla fall försöka somna i någorlunda bra tid. Trodde att det skulle bli en bra tid igår och det blev det men när man var i gränslandet till john Blund så nös telefonen och av ren reflex så tar man ju upp telefonen och kollar:P och kollar två gånger för första gången är man så yrvaken så man tar inte riktigt in informationen Haha!
 
Är på betydligt bättre humör idag och kanske det har något att göra med den underbara SOLEN som har bestämt sig för att titta fram!!! Vilket betyder klippa gräset sen idag efter middagen men det lär gå fort, ska ju ändå bara åka omkring och bara köra runt gräsklipparen på gräsmattan :P

full rulle fram tills man drar till Skottland, det gillar jag :D
16-18 juni- Jobba
19-22 juni- Göteborg AC/DC ANNA!!!
23-25 juni- Jobba
26 juni- Östersund träffa gänget igen! och klippa av mig ruffset till hår jag har :D
27-28 juni- Packa? slappa
29 Juni- börjar min resa
30 juni- landa i Edinburgh!!!!!!!!!!!!!!!


Ser bra ut det här! Hahaha, vilken skön tanke jag fick! Om exakt två veckor vid den här tiden så sitter jag på flyget och ska strax landa i Amsterdam :D Jippi!!!!



Dagens Citat: Man blir väl aldrig som man var innan när man gör något som man aldrig gjort förut
by: myself ^^

jobbajobbajobbajobba..

Då var man uppe innan tuppen igen för att jobba,inte för att det händer så speciellt mycket så här på morgonkvisten. Regnet fortsätter att bara ösa ner och vilket bra humör man får av det. 7 dagar i strcäk så har det regnat, är det inte dags för lite finväder snart?? Vill ju ha bra väder tills i helgen när man ska iväg till GBG med syrran. Kan ju inte regna när man ska gå på liseberg eller stå i flera timmar och se ACDC.

15 dagar kvar till Skottland och på något sätt så känns det alldeless för långt tid kvar. Det gick bra till en början att känna att snart är man där men nu känns det som att det är alldeless för lång tid kvar.. Jag går på halvfart med allt, precis som att jag stängt av mig själv och bara tar in hälften av att jag upplever.. kanske beror på väntan. att man längtar så mycket efter en sak så att allt den runtomkring inte är lika viktigt längre? Fast hur bra lät det egentligen?
Ändå så har det redan gått en vecka sedan jag bokade biljetterna dit, men det är fortfarande längre tid tills man ska åka. Men de här dagarna då jag jobbar lär ju gå bort. upp vakna jobba lunch jobba hem vid 16 middag vaken sova och sen samma visa igen. Och på fredag ska jag och Malin bila ner till Göteborg för våran helg tillsammans. Och vi kommer tillbaka på måndagen den 22 någon gång. Sen är det jobba tisdag, ev onsdag och torsdag och sen ska jag in till östersund och hälsa på lite på fredagen över dagen. Sen är det bara lördag och söndag kvar. För på måndag kväll den 29 juni så börjar jag resan till arlanda för att sen tidigt på morgonen ta flyget till Skottland med mellanlandning i Amsterdam.

Jag vill vara där nu!!!!!

Men det är bara att bita och tragla på.. Det går nog fort.. Hoppas jag..



You're the shit and I'm knee-deep in it

Trött...16 dagar

Jag är väldigt trött för jag blev full igår.. Intre riktigt vad jag planerat men i alla fall! det gick bra med knät och jag cycklade till och med igår!

16 dagar kvar.. vill helst att det ska vara i morgon som jag åker, men de få dagarna som är kvar lär gå fort, har ju massor att göra innan jag ska åka. Så jag hoppas att det går fort... Längtar så sjukt mycket efter Jimmi( jag har börjat tänka längtar istället för saknar, känns mycket bättre) och jag skickade några fylle sms till ha  igår:p sa saker som jag bara kan skratta åt idag :P hahaha

Var kul att få träffa så många igår som amn inte sett på ett tag och en person häpnade jag mycket över. Han var trevlig mot mig för första gången sedan vi gick i skolan, helt sanslöst!

Men men, det var kul i alla fall :D

trött och sliten.. ska nog sova en stund..

bye bye

party tonight!

Ska fira Josefins student ikväll, vore jäkligt skönt om man hade kunnat få suga i sig någon alkoholhaltig dryck som typ öl eller vitt vin, men icke. Är nog inte så bra för knät men det vore så skönt! Ska kanske bara ta ett glas.. äter ju inte piller idag, men vi får väl se. Fcik ett sött sms i natt som jag läste när jag vaknade :Men jag saknar dig och vill ha dig här. pussar och kramar!

Forevers gonna start tonight?

hahaha jag är knäpp!

rutiner

Japp, rutiner. var och hälsade på Morfar nu på lunchen och åt våfflor( fick jätteont i magen) och som vanligt när man åker så står han i fönstret och väntar på att mna ska vinka från bilen, en tradition som man bara gör och som aldrig kommer försvinna. dagmar var också där cog morfar såg relativt pigg ut, trots att han blivit liten. han hade borstat håret och gjort sig fin i alla fall, så gott han kan. Gulligt med gamlas förälskelser!

Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag får krama om min Anna! som jag har längtat!!!

och 18 dagar till jimmi, men just nu ligger fokus på Anna. Vet inte hur jag skulle vara om jag inte hade dig anna! du är helt klart bäst och min soulmate i alla väder!

för varje dag som går kommer jag en dag närmare

Känns så bra allt det här! Nu är det bara ynka 19 dagar kvar innan jag landar i Skottland och dagarna försvinner så fort. Underbart! I morgon så blir det tidigt, ska öppna butiken kl.7 på morgonen så jag lär nog kliva upp runt 6. känns så där kul men det genererar pengar så det är ju superbra!

Snart så är jag där, helt otroligt! snart så kan jag släppa ut allt...

lovely

20 dagar kvar!

Always on my mind
Always in my heart
I've been waiting for you night after night
Like a shadow, staying close to the light
Suddenly, you stand beside me
And I see a million burning stars
You are always on my mind
Always in my heart
And I can hear you call my name on a mountain high
Always on my mind
Always in my dreams
I wanna hold you close with me
Always, all the time
I believe I'm addicted to you
In your eyes I see dreams coming true
Finally I have found you
And now I will never let you go, no

Ont ont ont..

Jag är supertött och har ont i knät. Känns ondare idag än igår men det kanske beror på att jag inte har någon bedövning i knät längre. Antar att det är ganska svullet också... Käkar massa starka mediciner också så jag är så trött hela tiden. jag undrar just hur det kommer att kännas i morgon då jag inte ska ta någon medicin.. ajaj är nog allt jag kan säga då. Tänk om vädret kunde vara lite roligare, sol och värme. Vore kul om det blev fint till helgen så man kan stosa omkring i klänning på Långå beach party 2009 istllet, fast det kanske inte är så jäkla snyggt om jag har knät omlindat? Finns inte mycket som man kan ha på sig med ett knä som är stort som en fotboll! Hoppas i alla fall att smärtan försvinner snart, annars överväger jag nog att ta kryckor. Kan inte gå i trapper som är fler än 4 steg i alla fall för jag fattar inte hur jag ska bära mig åt utan att skrika rätt ut av smärta när jag böjer det.

Jobbar hos pappa och det känns bra, känns bara dåligt att jag inte fattar vart allt är eller när de kommer med frågor som man inte alls fattar.. men inget deppande nu inte för om 21 dagar vid den här tiden så är jag i skottland!
Can't wait.. but i have to..

Känns ganska bra att jag bestämde mig för att vara där i 3 veckor, även fast ekonomin kanske inte pallar det riktigt men det löser sig, på ett eller annat sätt. Jag har kommit på att nu till helgen så ska jag fira josefin, nästa helg GBG och sen packa helgen efter det.. Det känns inte som att det är så jäkla lång tid tills jag åker ändå. snart så är jag precis där jag vill vara!

Bye Bye

Operation avklarad!

Så var operationen av knät avklarad och det var en broskförslitning på ett ovanligt ställe, längst ner på knäskålen. Men med lite gympa så skulle det bli bra och det hoppas jag! Ska på återbesök om 8-10 veckor. Skönt att ha det avklarat!

Fick ett oväntat med trevligt samtal igår! Tack vännen :D

Dagarna blir färre, snart är jag där.. 22 kvar

Dagarna med stora D:n kommer springande!

En dag avverkad och en dag närmare dagarna med stora D:n! och dom kommer med all säkerhet att gå fort!
Min Kalender:
8 juni- östersund och göra titthålsoperation i knät!
9 Juni till 12 Juni- Jobba hos pappa
13 Juni- studentfirande hos Josefin och Dans i Långå
14 Juni- slödag
15-18 Juni- Jobba hos pappa
19 juni- bilar ner till GBG med Malin
20 Juni- Göra GBG osäker, liseberg!
21 Juni- ACDC på Ullevi!
22 Juni- Dag 1 med stort D. Hälsa på hos Anna på vägen hem! :D
23 juni till 25 juni- jobba hos pappa
26 juni till 28 juni- packa, vara nervös och se ut som ett stort fån med världens leende på läpparna!
29 juni- bila till Ljusdal och kliva på tåget efter 21
30 Juni- Dag 2 med jättestort D. komma fram till arlanda efter 3 på morgonen, checka in och bara vänta tills flyget lyfter 06.20. Mellanlanda i Amsterdam och sedan komma fram till Edinburgh kl 10.20 där en Jimmi förhoppningsvis kommer och hämtar mig. Kramar väntar!

Så ni ser, fullt upp fram tills dess så jag hinner inte tänka så värst mycket eller fundera så mycket.!

Soon I will be there!!!!!!!!!!!!!

Happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy


Scottland here I come!

Bokade resan idag, 3 underbara veckor att se fram emot!!!!

åker om 23 dagar, träffar Jimmi om 24 och Anna om 18

Åker till Arlanda den 29 juni på kvällen och kommer fram till Arlanda 03.30 den 30 Juni, väntar ett par timmar och lyfter från sverige 06.20. mellan landar i Amsterdam och kommer fram till Edinburgh efter 10

LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET!!!

3 underbara veckor av frihet!

Good friends hare hard to find, harder to leave and impossible to forget!

Anna, allt löser sig!

I got chills
 they're muliplyin'
And I'm losin' control
cause the power you're supplyin'
It's electrifyin'

cause I need a man
and my heart is set on you
you better understand
to my heart i must be true

you're the one that I whant
oh Honey
you're the one I need
Oh yes in indeed

If you're filled with affection
you're too shy to convey
meditate my direction
feeel your way

I better shape up
cause I need a man
I need a man who can keep me satisfied
I better shape up if I'm gonna prove
you better prove that my fatih is justified
are you sure
yes I'm sure deep inside

You're the one that I whant
oh yes honey
you're the one I need
oh yes indeed!

I need you

And I need you now tonight
And I need you more than ever
And if you'll only hold me tight
We'll be holding on forever
Cause we'll never be wrong together
We can take it to the end of the line
Your love is a shadow over me all of the time
I don't know what to do and I'm always in the dark
we are living in a powder of keg and giving off sparks
I really need you tonight
Forever's gonna star to night
Forever's gonna star to night

I really need you tonight, every night.
I really need you today, every day
Cant keep going like this
Wondering day by day
When it all is going to start
I really need you..

Vad svårt det ska vara...

fösrt ska jag dit, sen ska han kanske hem.. omöjligt att veta hur fasiken det blir. Bestäm dig människa!  Hur vill du ha det egentligen?

blää hatar dom här känslorna...dom jobbiga och som man inte vet hur man ska bli av med. panikartade som gör att man tappar matlusten totalt, som gör att man vill vara någon annastans än där man är ochsom man bara mår allmänt dåligt av...

I really hate to not know how this is going to end, or start...

jag kvävs långsamt...

Hu mycket skit orkar man ta? Jag kvävs inte bara att han är borta, uan även över att vissa medlemmar i familjen kastar skit på mig. Nu vill jag bort för jag orkar inte längre. Kalla mig gärna för egoist, för det är just mig själv jag tänker på!


Will I ever be good enough?

Don't think so..

snart, snart får jag veta hur min sommar kommer bli! På måndag vet jag!

it's getting serious..

Him, I, We...



Tänk att Anna hade rätt! Vad glad jag är över allt det här! Ibland så funka det helt enkelt!

En dag i taget. It's a lovely day!

22.51 Trasdockan
Hello vännen. vet att du inte är inne nu men om du vill så kan vi kanske bestämma en dag och tid då vi kan prata lite längre här. Tjatigt kanske men jag längtar efter dig vännen min!

02:43 Jimmi
Jag längtar efter dig också men så är det. Vi är långt ifrån varandra men du är ändå mitt hjärta

This day feels so good and Lovely!

Ska ut och leka med Fridas gevär nu :D


L: Is a very good kisser
 I: Is really sweet and romantic
S: Makes people laugh
A: Crazy

G: Very outgoing
R: Funny
E: Has gorgeus eyes
G: Very outgoing
O: Has one of the best personalities ever
R: Funny
S: Makes people laugh
S: Makes people laugh
O: Has one of the best personalities ever
N: Is a very good kisser too



Fick höra den mest utförliga och bästa beskrivningen av mig själv på flera år! Uppfriskande kul att höra!

"Du tänker för mycket och är lite för vuxen för din ålder i just det sättet. Du är bara 19 år och borde bete dig lite som det. Vara ung och dum och lära dig av dina misstag eller lyckosteg istället för att tänka ner allt i molekyler och sen analysera alla risker/möjligheter istället för att ta chansen och prova istället"

Tack Anton! :D

RSS 2.0