Melodifestivalen deltävling 1

Alltså.. hela tävlingen hade en dålig ljudkvallite och jag har svårt för programledaren..

1. Ninas låt var precis som min uppfattning om henne: Rock n roll och läder, bra låt men jag tror inte att det blir en vinnare..

2. Martin eller Tobias eller vad han nu hette.. har inte så mycket att komma med...

3. Shirly Clamp.. Jag trodde att hon skulle komma med en jätte mysig låt som man hängde med i  men den här gjorde henne inte rättvis alls.. Hennes röst lät  som någon 12 årig tjej som försöker att sjunga Shirly clamp låtar.. Big dissapointment..

4. Scotts...Med tanke på att jag skrev allt det här som står innan under deras låt så säger det ganska mycket : ingenting..

5. Emilia Rydberg. Första känslan är att det skulle passa bra i en bondfilm på sean connorys tid och alla de andra klassikerna. Men vad fan hände i refrängen??? Den känns malplacerad som att det är en helt annan låt, eller så är det vissa toner som gör den så fel.. Bläää..

6. Alcazar. Finally some partyfeeling!  Bra låt som jag kan relatera till.. bra beat bra tryck! Kan tänka mig att jag kan den här om några månader och att man kommer att få dansa till den mycket på krogen :D

7. Caroline af Ugglas.. Jag har så sjukt svårt för henne.. Nice outfit, fin låt och musik men texten hade nog varit bättre på engelska.. känns dock som att jag har hört den här låten förut.. skulle nog också vara bättre om någon annan sjöng den.. Det känns inget nytt med den här låten.. bara massa travel i texten.. Vad bra den vore med en annan text..


8.Marie Sernholt. Fan vad dåligt ljud, man kan ju inte höra hur låten är. hon hörs dåligt.. men annars en het låt som jag tror skulle göra sig bra i euorovison! Härlig låt.


jag tippar på att låt nr. 6 och låt nr 8 går till finalen.


peace out


Stockholm!

Japp, var nere i  stockholm och var med under inspelningen av singing be!

Det var jättekul och jag hade ingen aning om att det var det första avsnittet som spelades in så det var ju extra glammigt där.
sov dåligt men fick ett minne för livet!

Jag har varit duktig idag!
jag har invigt min fotoutskrivare och satt ihop 4 sidor i man scrapbook! det blev jättefint och jag längtar efter att få pilla på lite mer. ska nog koppla in den till datorn i morgon om jag inte ska åka skidor.

sjukis idag med ont i halsen.

Resa..

Det blir till att resa i morgon till stockholm. åker natttåg och ska på onsdag vara med i publiken av inspelningen till singing bee. skoj! Träffa syster igen

new friends..

Var på Linneas 20 års fest igår och det var faktiskt skönt att kunna umgås med andra människor som man i vanliga fall inte trodde att man skulle hänga med. Det var endel av dom som jag förut tyckt vara typ: nää det tror jag inte, men som jag nu vill umgås mera med för de är faktiskt väldigt bra människor!

new friends..

RSS 2.0