undran

jag börjar undra om vissa personer har en tyst överenskommelse att inte prata med mig eller på något sätt visa att jag existerar.. dålig stil..

bara att acceptera att allt är som det är.. men lätt är det inte. längtar så mycket efter vintern nu!

Trött

Jag är trött. Jag har varit och jobbat idag och det gick jättebra för att vara första dagen och det kändes inte alltför svårt att komma in i rutinen. Känns ändå som att det inte är så speciellt avancerat att vara där och jobba. Uscha puscha Vad jag saknar J. Väldigt mycket. och jag tycker att han ska ta och prata med mig, i alla fall höra sig för vad som händer och vad jag gör. Men idag kom jag även till insikten att det spelar ingen roll vad som sägs och inte sägs nu, för det kan ändå bara hända saker när han kommer hem igen.. Fast det vore skönt ändå att vi pratat en del innan han kommer hem, inte seriöst prat utan bara allmänt visa att jag bryr mig prat.

sova..andas.. sova.. andas..sova..andas

skönt med lite sömn då man inte behöver känna eller tänka så mycket. Till och med en marddröm skulle vara välkommen efter den skiten jag känner mer eller mindre under dagarna.

andas..sova..andas

Sveg ses i morgon

leva

Livet är härligt, livet är grymt, livet är fyllt med saker och ting.

Håller på att skriva en ny sång och det känns så härlig och jobbig att sjunga och jag känner känslorna. Det här blir nog den mest personliga texten jag skriver, men också den mest verkliga.

Bones är en väldigt bra serie, och jag gillar CSI och alla andra kriminalserier och jag älskar stieg larssons böcker så då borde jag tycka om att läsa andra kriminalböcker. det är ett ganska spännande område och ganska farligt också. Snubben får gyllene bocken har ännu inte hört av sig så jag ska ringa han nu och höra om jag fattat fel eller inte och jag hoppas verkligen på ett jobb så att man kan börja planera inför lägenheten och få något att göra om dagarna. lite less på att vara hemma. Vill ha något att göra!!

Need some light

Battle in the name of Love

"I will not surrender, I will stay and fight for my feelings, fight for my love!"

I morgon så får vi se, men förhoppningsvis så går det bra. Jag vill ha jobbet så gärna!!


Parken igår och picknick idag

Jo igår så var det väl så där kul, inte alltför roligt men ändå inte tråkigt men allt berodde väl på mitt humör. Kommer i alla fall säkert förhoppningsvis att bli mysigt idag. är ju den årliga picknicken på hembygdsgården och det ska bli gott med sallad. Hade dock varit  lite roligare om vädret hade varit bättre men man får ta det som det är, som med det mesta här i livet. Nu längtar jag till vintern och jobbet. Att vara skidlärare är nog det bästa jobbet för mig och jag trivs så otroligt bra med det för jag kan. Det är något som jag kan och vet mycket om och gemenskapen som man får när man jobbar är också ett som man bara inte vill missa. Längtar Efter Anna och alla andra galna tjejer.. Japp jag drömmer om framtiden för just nu är allt annat inte så bra så man får klamra sig fast vid det lilla man har, det lilla positiva som finns. Ska börja med maten nu och fixa ihop den så vi får väl se vad det blir men det blir säkert supergott. Jag kan det här med mat när jag vill :P

Aja, bara att tänka framåt och gå med ett leende på läpparna som man alltid ser mig, gömma allt annat.

Jag överlever nog :D

ett glas vitt vin kanske?

japp.

Andas..

Allt jag behöver göra är att andas, andas och andas. Det är upp och ner och allt är bara jobbigt. Klumpen i bröstet vill inte försvinna men det är väl inte så konstigt. Känslorna finns kvar och jag tycker det är så dråpligt och bedrövligt att det skulle bli så här när det lätt hade kunnat bli annorlunda om vi bara agerat annorlunda. Var precis som att jag var handlingsförlamad. Jag mår så dåligt över den situationen jag själv har satt mig i och nu är jag efterklok och tänker på allt som jag hade kunnat göra annorlunda och då kanske det hade varit i alla fall lite bättre nu och varit en någorlunda annorlunda situation. Nu har jag kommit på exakt vad jag vill ha sagt och skulle ha sagt och gjort för en vecka sedan, eller helst för två veckor sedan. Varför kommer man på allt sånt här för sent? Och varför gräver man ner sig i det. Jag vetefan hur det ska bli nu.. Men en sak vet jag. jag kommer agera annorlunda sen, göra det som jag skulle ha gjort när jag kom dit, gjort på rätt sätt. Aja vi får se. Ta en dag i taget och se vad som händer. Som en klok kompis sa till mig igår, det kommer till ett stadium där det måste sägas och man ska inte ruscha på för att det tillfället kommer oavsett. Och det är ganska så sant. Vilken jäkla soppa jag själv har skaffat mig, det är nästan skrattretande hur dum i huvet man kan vara ibland. Men jag har i alla fall bestämt mig för att det var bra att jag åkte, finns inget annat svar på den frågan. verkligheten här hemma är inte så kul och det är nog den största delen av soppan jag själv försatt mig i. Jag orkar egentligen inte med det här men vad ska man göra?
 
Andas, andas, andas

Back in sweden

Japp, Fröken Lisa är tillbaka i verkligheten igen. Jag fattar fortfarande inte hur jag kunde låta det gå så fel som det gjorde, men det tänkte jag väl inte på då i och med att det är nu som jag kommit på vad som gick fel. Jag känner fortfarande samma käsnlor och kommer nog att göra det, och jag kommer fortfrande att hoppas.. Hoppet är det sista som dör. Och hoppet är nog det som håller mig flytande för allt hemma är bara piss. Inte allt men det mesta. Och om nu det lönar sig att hoppas så vet jag att jag inte kommer må så dåligt över mig själv och över den situationen jag själv har satt mig i. Det är verkligen ingen annan än mig själv jag har att skylla på över den verkligheten som jag kom tillbaka till i Hede, det är helt och hållet mitt fel. Det som hände i Skottland kan jag nog säga vara delvis mitt fel och jag skäms över mig själv. Men nog om det nu.

Byfestvecka är vad man kommer hem till. Kusinvitamin är här och på fredag blir det kanske parken och på lördag kanske kanske  folkrace och definitivt picknick och på söndag kanske kanske folkrace. Jag gör som jag gjorde innan. tar en dag i taget, planerar mycket och försöker att andas.

ska nog sussa kudden nu. kan knappt hålla ögonen öppna. 

I'm sorry, please understand as I do

shake

Kom inte pa vad jag skulle dopa inlagget till.. Jag har haft det bade bra och daligt, beror helt pa vilken dag man fragar mig om. Men igar var nog den jobbigaste dagen av alla dagar jag var har.. Allt hade gatt sa galet kvallen innan och i Fort William sa  igar kunde jag bara inte ta det.. For mycket.. 

I morgon sa aker vi till Edinburgh och ska sova over dar tills jag ska kliva pa planet pa tisdag.. Och det ar manga blandade kanslor har nu. Jag vill hem men samtidigt inte, jag vill bort men anda inte,sa sjukt jobbigt det har. Kanns som att jag inte fatt fram det jag ville over huvudtagen men anda som att jag har sagt for mycket och gjot for mycket. Jag hatar verkligenheten...

Aja vi ses i sverige och hors i sverige. Anna, du och jag ska prata i telefonen i timmar pa onsdag om du kan.. 

Bye bye 

Snart ar jag hemma

snart sa kommer jag hem igen. har varit valdigt skoj och skont att vara har men ocksa valdigt jobbigt.. for mycket saker snurrar runt i mitt huvud just nu och jag fattar inte ens halften.. det ar bara helt enkelt valdigt komplicerat.. varfor kan det inte vraa latt?

Tiden går för fort

Tiden går på tok för fort. Jag vill stanna här.. Jag vill inte hem. Halva tiden har gått.. Fuck.. hate this..


Okey. jag har varit och kollat när boysen fiskade, ganska nice omgivning. har även testat på downhill cyckling och det är jättekul, fast shit va rädd jag var.. uscha.. men kul som bara fasen.. Kollade på transformers 2 igår ch den var jättebra. Kollar nu på american pie, jimmi jobbar och dave är ute någonstans och snurrar.  Hur underbart som helst här och jag vill inte åka hem.. jag vill verkligen inte det.. jag trivs för ra här och jag skulle lätt unna tänka mig att bo här.. så sjukt fint och trevliga människor.. älskar det verkligen.


Puss och kram. Thats all for now


Bye


Tut Tut

bilar tutar på gatan nedanför, måsarna skriar i skyn och regnet tycks lätta en aning. Vad har lisa gjort idag så här långt? Jo hon har gått en tur ner till Daves butik där hon köpte en vldigt snygg grön FOX tröja. Nice one. Sen så har jag gått runt lite på gatorna och bara myst, bara tagit det lugnt och och sett så jäkla mycket av staden men tillräckligt för idag. Känns ganska skönt att bara kunna vara och ta det lugnt och göra det jag känner för. Jimmi är och jobbar idag och igår så kom han hem från nya kvällsjobbet halv elva ungefär och han var ganska slut då. Snart så ska vi åka iväg till någonstansiskottlandmenjagvetintevaddetheter för att kolla på MX i morgon(motrorcross) Quite Nice!

Igår när Dave skjutsade ut mig till huset så jag kunde duscha, Kev följde med, Så passerade vi en hemsk trafikolycka.. En vän och en liten bil som frontalkrockat. Såg inte så mycket av vanen då den låg i diket och den lilla bilen var framför den halvvägs ner i diket. av en impuls som jag inte fattar så kollade jag in i den svarta lilla bilen när vi passerade och jag såg två döda människor tryckta mot sina airbags.. Desas ben måste ha varit mos eller avkapade för hela fronten på bilen var totalkvavad och delvis borta. Jag antar att de var döda för jag kan inte förstå hur man kan överleve i det sick som de såg ut att vara i.. Hemskt! Olyckan måste ha hänt ganska kort innan vi kom till platsen för inga poliser eller räddningstjänst var ännu där, fast en massa duktiga civila som stod och dirigerade trafiken förbi olyckan. Snacka om en trgedi som samanför människor. En applåd till dom som stod där och hjälpte till, ren civil kurage... Man började tänka på vad man själv skulle ha gjort om det var vi som var första på plats och hur man skulle reagera.. Kan inte riktigt greppa den tanken. När vi skulle hem efter en skön dusch hos Daves föräldrar så tog vi den längre vägen tillbaka till Oban för nu var vägen avstärrad. Ganska mysig liten lantväg men mötesplatser för man kunde bara få plats med en bil. Som tagen ur en film var den vackra vy jag såg igår.. Hade lite svårt att sova inatt för jag såg kvinnan i den svarta bilen hela tiden.. men det är ganska lugnt nu.. var lite skakis igår bara men nu är det lugna puckar. Nepp, ska städa lite och kolla så att jag packat ner allt jag behöver.

Bye bye

Love Scotland!

Det tog slutligen lite över 40 timmar innan jag fick sova ut. Efter att ha varit vaken hela natten eftersom jag inte kunde sova på tåget så.. Tog en nap och sov kanske i 10 minuter innan vi gick ut på Markie Dan's, en schysst pub nära Daves lägenhet. Ganska svårt att skriva på svenska nu för jag tänker bara på engelska hela tiden och ändå så har jag bara varit här i sedan i tisdags. Träffade en massa roliga typer när vi var ut men sen så vart jag ganska förbannad på allt och alla, troligtvis bara för att jag fått så lite sömn då. Men det gick över så fort jag fick sova. i onsdags så sov jag väldigt läge och sen på kvällen så vart det grillning hos Daves föräldrar. hur mysiga som helst!  Sen så vart det Markie igen.. arg även denna kväll när jag gick och la mig men det är lugnt.. var bara så sjukt trött och ni som känner mig vet hur mitt humör är när jag är trött. Igår så tog vi det bara lugnt hemma i lägenheten. Idag så har Jimmi jobbat och jag har roat mig själv. Var nere hos Dave i hans butik och bara chillade och pratade med hans mamma. Planen var väl att gå och kolla runt lite i Oban men det började regna väldigt mycket så jag sprang hem och fick byta läder efter att jag insett att det inte skulle funka att vänta tills det slutade regna. Det åskade idag också och det är tydligen väldigt ovanligt här. Förra sommaren så hade det inte åskat en enda gång. På morgonen här så är det dimmigt och mycket moln men det brukar lätta uder dagen. Det är varmt och fuktigt men mitt hår uppför sig väldigt bra. Ledsen över att jag inte uppdaterat men jag har helt enkelt semester och kommer väl att uppdatera bara då jag känner för det. Känns väldigt bra att vara här och i morgon så ska vi ut på en trip och kolla på MX. Nice! nästa vecka har vi inplanerat att cyckla och gå på tur i destilleriet. Quite nice!

thats all for now

Puss lisa

RSS 2.0