En dag i taget-Soligt!

En dag till snart avklarad! Har varit gansk aupp och ner i humöret idag. I två dagar har solen skinit på en klarblå himmel så jag har passat på att få lite färg idag, inte för att det blev så mycket. Frida konfirmerades igår och det gick galant som en dans. Ingen Jimmi inne på msn på kvällen,får hoppas på att han loggar in idag. har inte pratat med han sedan i fredags nu så det känns lite tungt. I morgon så ska jag få jobba hos pappa i fyra timmar för väldens minsta lön men jag är glad ändå för jag får något att göra och jag får i alla fall lite pengar. jag funderar fortfarande på det här med göteborg men jag tror nog ändå att jag kommer åka, fast vara sparsam i och med att jag inte vet hur det kommer att se ut med jobb sen i sommar. Men jag tror ändå att det kommer att bli bättre av att göra något än att sitta hemma den helgen, bättre att få ett kul minne med malin än att spara pengar och sedan må dåligt över det. fast det finns både fördelar och nackdelar med att åka... Det löser sig nog. kanske den här sommaren så kommer jag släppa lite av den gamla kontrollfreak lisa och kanske göra något galet och bara se vad som händer. det värsta är att jag blir fattig och inte har några pengar alls,och jag kanske kommer må dåligt sen men det bästa är nog att göra det jag vill och verkligen se till att det händer. Släppa taget lite om mina tankar runt en sak och bara hoppas och kämpa för att det blir så istället för att fundera och må dåligt över det. För han kommer nog att släppa och bara hoppas på det bästa. Man hinner tänka så sjukt mycket på så kort tid. han har varit borta i 13 dagar men det känns som en hel evighet..

jag måste släppa tankarna och bara Go with the flow så löser det sig nog snart!

Hoppas hoppas hoppas :)
Hoppet är det sista som dör!

Never good enought...

vill bara bort härifrån...

Läntar till vintern!

Jag längtar till vintern, konstigt nu när det snart är sommar på riktigt, men det brukar väl vara så att man längtar till motsatta årstiden. Men jag längtar efter skidskolejobbet, tills jag och Anna ska bo ihop och tills Jimmi kommer hem igen!
Mycket att längta till men det känns så långt till dess! Men troligtvis är jag där innan jag vet ordet av det :D
Förhoppningsvis i alla fall. Jag fick nej från ica här i hede så det hänger mycket på Norran och Campingen om jag kommer vara arbetslös i sommar, men jag ska nog höra med Poolen också om de behöver någon extra. Hoppas i alla fall att man får något positivt svar från någonstans, annars kommer jag nog inte ens åka till Göteborg, för då har jag bara mina skattepengar att leva av. SEGT!

Me miss you very much...

Ska troligtvis till Anton i morgon och dricka vin, umgås och ha roligt! känns riktigt bra det och Malin kommer hem i morgon! LOVELY!!!!

bye bye for now

Det finns dom som går förbi, Utan att röra ens hjärta..
Det finns dom man träffar, Som inte ens är nära insidan..
Det finns dom med utsidan, Men som inte kommer in,
Också finns sådana som dig,
Som inte ens försöker men ändå går rakt in i hjärtat och finns kvar där för alltid....

Finns två personer som den här är för. Miss A och Mr J

En dag i taget- happy today!

Det är värsta stormvädret ute så man börjar undra om den är höst?! Satte på datorn när jag vaknade för att kolla om jag fått något mejl men jag fick en ännu bättre överrasking! Jimmi var inloggad på msn!?!
Skrev Hello vännen och fick svaret Godmorgon Hjärtat. Ska tydligen heta det framöver :D

its a lovely day!!

Fick lite städmani så jag städade upp lite inne på toaletten och i mitt rum, ska även damsuga när och byta lakan i min säng. Var på Ica och handlade lite mat på order av mamma och jag prövade de nya läkeroltugummina och dom är supergoda! Malin det kommer bli farligt med dessa:P

Han ska logga in sen ikväll också.. HIHI

Grattis Pappa!

Till MC kortet!!

Vill verkligen till Skottland....

En tag i taget- SMS

När jag vaknade i morse så fanns det ett SMS i inkorgen från Jimmi som han skickat 01:35 inatt svensk tid.

"Ok jag är dålig på att höra av mig men nu har jag faktiskt skrivit tillbaka men jag saknaar dig också mycket! Puss å kram"

Jag låg och drog mig en kvart till sen så gick det en kavrt till. Sen öppnade ag meljet som låg i inkrogen och jag har tydligen fått ett nytt smeknamn : Hjärtat.
Han kallade mig för hjärtat två gånger i mejlet. Hjärtat känns för mig som något som bara Madde säger och använder. Känns så konstigt att se han skriva det men det känns ändå som att det betyder en del. Han skrve att det vore bäst om jag om ner nu i slutet avmaj eller början av juni för att sen blir det mycket jobb. Att jag gärna fick komma ner men för att få en bra semester så skulle jag komma nu snart.. Helt omöjligt. Jag får helt enkelt vänta tills i augusti. Kanske en ganska bra tid att åka i och med att syrran åker till Nya Zeeland då. LÅNG väntan tills vi ses man vad kan man göra. Jo man kan ta en dag i taget :P

Det känns bra att höra att han saknar mig och att han berättar det och lite roligt är det att jag får heta hjärtat :P
Den här dagen kommer nog inte att bli så jobbig trots allt!

Nej nu ska jag åka till Vemdalen och se om det blir någon målning!

Bye bye

BIG SMILE!

En dag i Taget!

Har varit och målat huset idag igen och det var jättekul och skönt att vara där och ha något att göra. Pratade med Angelica lite om hur jag tycker att det är med Jimmi, hur jag känner och hur jobbigt det är alltihopa opch hon fattade hur det kändes. Det är så skönt att ha något att göra om dagarna..

En annan sak som hände idag var att nu när jag åkte hem så åkte en vit limousin genom Hede och stannade vid bankomaten. Följde efter den till Ica, kände mig som en bytönt :P

Saknar Jimmi otroligt mycket... Mina känslor är jobbiga nu...

Ska ringa till Peter i morgon och kanske till Poolen,jobba med gamlingar blää.. Men bara jag får ett jobb oavsett hur mycket jag får jobba så vet jag att jag kan ta mig iväg till Skottland och då kanske allt annat känns bättre.

Kollar på teater på fyran men kändes inte så rolig.. :/ Eller så är det bara jag som är på fel humör för att titta på det här..

Vore gott med vin men finns inget hemma.

Fuck.. hate all of this..

En dag i taget

Jag har varit i Vemdalen idag och hjälpt till att måla huset. Fick äran att göra finlirel med fönstern och dörren. Tydligen är jag ganska tålmodig enligt de andra. Så roligt att vara där och hjälpa till! Skickade iväg ett mejl till Jimmi ochså och jag hoppas att han svarar snart. saknar honom otroligt mcyket. Vill få ett jobb så jag kan boka resa och åka iväg. Fick väldigt god mat där i alla fall och i morgon ska jag måla hus igen med Angelica. Kanske man kan prata lite med henne då när man är själv med henne. Kändes skönt att komma dit igen och bara vara med alla i familjen Pettersson. börjar nästan kännas som en extrafamilj :D Jag älskar min och gillar den!

Evelina betedde sig så gulligt idag också och det kändes bra, känns som att hon accepterat mig.

Längtar tills i morgon!

BYe bye!

något att se fram emot!

I morgon ska jag måla huset hos Petterssons!

Ge mig ett jobb!

Jag behöver verkligen ett jobb.. Så kanske lite av den kvävande känslar försvinner när jag bokar flyg till Skottland i juli/august. Då finns det något att räkna ner till, något att längta till och se fram emot. Då vet man. Det är nu när man inte vet som allt bara blir så jobbigt och man fattar inte hur det ska gå eller sluta eller fortsätta.

Pratade med han i 6 underbara minuter igår och han lät väldigt glad över att jag ringde och det var skönt att höra han på andra änden av tråden. Han lovade att han skulle kolla meljen ofta och att han idag ska skicka ett. Den här sommaren kommer att bli jobbig, när man inte har speciellt många vänner här och ingen Jimmi här heller. Jag kommer att gå i tusen bitar om jag inte får något jobb. Då vet jag att jag inte kan åka till han i Skottland och att vi inte kommer att ses förrän i september när han kommer hem. Hur jobbigt kommer det inte att bli egentligen? Mycket jobbigt. Jag har fem jobb som jag väntar svar ifrån och jag hoppas, hoppas verkligen att det kommer att ge resultat. Jag tar vilket jobb jag än får...

De känslorna som jag har för Jimmi är riktiga, verkliga. Inget fejk. Jag är både glad över det men tycker samtidigt att det är väldigt jobbigt. Som Anton sa igår : Dålig tajming. Men vad ska man göra? Det går inte att göra något åt det.

Ska till Ica en snabbid nu och köpa mjölk och kanske en ny dagb ok om jag hittar någon. Ut i solen och skina. Har faktiskt tagir på mig en klänning idag.

PUSSSSSSSSSSSSSS

En tag i taget..

Vi pratade lite kort över telefonen igår.. vart inte så mycket till samtal, han skulle äta första gången och hade precis börjat kolla på en film andra gången jag ringde. Jag hoppas att han saknar mig mycket, lika mycket som jag saknar han. Jag får helt enkelt ta en dag i taget. Det var inte jobbigt att vara ifrån han förut för då visste man att jag kunde bara åka dit och hälsa på han, han var bara två mil bort. Men nu när det tryggheten är borta så blev det helt annorlunda.

Jag vet inte riktigt hur det här kommer att gå men det äär så många tankar som snurrar runt i mitt huvud..

En dag i taget..


Tittade på bilder och tårarna bara skjuter upp i ögonen hela tiden.. Jag är fan kär på riktigt och det här är jobbigt!
Jag sankar Jimmi.. Jag saknar hans doft, hans sätt att röra sig, hans sätt att vara.. Jag ser så mycket runt oimkring mig som påminner mig om saker som jag gjort med han och det får mig bara att sakna han ännu mera.. Jag vill ha han här hos mig, jag vill vara hos han.. Jag vill att han ska säga att han saknar mig!

En dag i taget..

He is gone and it hurts..

Jag har blivit kär på riktigt.. Inte någon fejkad känsla, inte kär i kärleken, utan i Jimmi...
Han har åkt till Skottlans och blir borta till september och jaf fattar inte riktigt hur jag ska klara det här. Jag får ta en dag i taget och hoppas på att det går bra. Jag ska i alla fall åka ner till Skottland och hälsa på han i Juli. Det blir bra, mitt emmellan.

I can't get you of my mind
you're the best I'll ever find
Don't know if I should
I whant you by my side
Every day and every night
Don't know if we could

Here I go again tryin to understand
How you can make me feel so good
The thing we said and done
Makes me think that you're the one
I never belived I would

You can hurt me so damn much
it's my heart you can crush
Don't know if you should

Here I go again trying to understand
How  you can make me feel so good
The things we said and done makes me think that you're te one
I never belived I would

Why does every thing have to be so complicated
It's a sad sad thing, it's a sad sad story ain't it


new song by me

soon he will be gone..

fattar det inte riktigt än.. men snart så är han borta och det kommer att göra ont.. Men vi ses i Juli då jag åker ner och hälsar på han, om jag får något jobb det vill säga.

bye

Fucking hate this!

som jag skrev i det förra inlägget: något kommer att hända idag..

Han åker till Skottland om en vecka för att jobba!

Jag hatar dom här dagarna då jag känner på mig att jag kommer få ett dåligt besked. Det har hänt mer än en gång och hela dagen har jag känt på mig att det är något i luften. han kommer att åka i från mig!

Helvetes jälva skit...

Why does everything have to be so comlicated, why can't I just be happy when I fall in love...

It's a sad story...

Bad, bad day!

Idag är en sådan dag som allt går fel och humöret är i botten.. Det är nästan så att man väntar på dåliga nyheter, som att det kryper i kroppen på en och man känner på sig att något dåligt kommer att hända..

Hoppas jag har fel..

...

Love hurts, wounds and marks..

Vad ska jag göra?

Livet leker!

sommaren är på väg, jag känner det i hela kroppen..
"Då kommer alla känslorna på en och samma gång"

Gyllene Tider har skrivit så sjukt bra texter och man kan citera hur mycket som helst över det man känner och tänker, oavsett om man är ledsen eller glad.

Men just nu så är jag glad, glad över tillvaron och de mysiga och underbara människorna jag har runtomkring mig.
Speciellt Mr J. Följde med han till östersund i måndag och kollade på bio och drack öl, lämnade Dave på flygplatsen på tisdag morgon. Spenderade ännu en natt hos honom så jag kom hem för kanske en timme sen. Tänk att man har träffat honom under flera säsonger men aldrig haft ögonen på honom på det här sättet, och att det blev så nu fattar varken han eller jag. Fast det är väl inget speciellt med det. Vi tar det lugnt och trivs i varandras sällskap, några pussar här, några kramar där och myspys i soffan med fotboll.. Det rullar på fint.
Absolut inga förväntningar på något och bara vara.. Sån gentleman han är också! Och jag känner mig som hemma hos han och hans familj..

Min reagarerar som väntat...aldrig något gott förtroende när det gäller mig och pojkar, alltid samma fördommar om att det är bara ännu en av mina flörtar.. Men så är det inte! Blir bara så ledsen av bristen på stöd.. Om det nu skulle bli något..


Saknar min Anna så mycket också! Världens bästa Anna!

bye bye 

RSS 2.0