Good feeling!

Jag vill inte säga för mycket men jag har fått en ganska bra match från Philadelphia.. Ska åka dit på fredag och träffa familjen men det känns så bra, och d ringde till Barbara först för att få reda på situationen och sedan utan att jag visste om det så började jag samtalet med att berätta min version av det hela och de tog mitt parti i och med att de hade hört samma sak från Barbara! Lovley!

Hoppas bara nu att det kommer att gå bra på fredag, men det låter så bra ändå! det tar 2 timmar till NYC och nästan 2 timmar till DC så det är ganska bra, jag kommer att kunna träffa mina tjejer!! ska prata med Bajs i morgon om freday men gud vad hon kommer att bli förvånad, hon kommer kanske till och med vilja prata med dom men varför ska hon göra det? dom vill inte prata med henne och hon har egentligen då inget att säga till dom!

ska få lite sömn nu och imorgon ska jag ock Moa passa barn! bra tillfälle att lära känna varndra bättre men hon är så cool!

Malin, Moa, Ni får mig att le och att må bra!

fredag:Philadelphia
Lördag: New York

hoppas bara att jag inte behöver jobba på lördag. ska bestrida det i så fall för just nu så känns det som att jag kan göra lite som jag vill.. fast egentligen inte, allt bestäms ju på fredag!

POSITIVA TANKAR!!!!

A happy me is a happy me!

over and out!


Klump i bröstet...

Jahap...

Igår när jag kollade så hade jag fått en ny match, en familj från Washington DC som älskar att åka skidor, simma och åka på race car events. Mystiskt nog så har de försvunnit idag och jag undrar om det beror på att de pratat med Bajs. Det är nästan så att jag måste fråga henne.. Den familjen kändes bra, förutom att mamman verkade vara ett städfreak som Bajs...

Vill inte Bajs att jag ska få en ny familj? Eller är hon bara så elak att hon vill att jag åker hem till Sverige igen?

Hatar BAJS!

Var ner nyss och frågade henne men hon hade inte fått något samtal från DC... Bara Long Island famlijen. Jag är så ARG! Nu är jag inte ledsen, bara arg.. Jag vill inte hem till Sverige igen!!!!! Jag är så arg så jag skakar, för att det känns som att hon motarbetar mig och ljuger mig rakt upp i ansiktet!
Jag skakar!

ska det vara så jävla svårt att hitta en ny familj?

Jag är inte orolig nu men nästa vecka kommer jag att sitta på¨helspänn om jag inte fått en familj tills dess...

over and out

Mognare än henne!

Jag fick som sagt en rematch igår ( alltså blev matchad med en ny familj) och jag kände att familjen verkade vara en bra familj.Mamman ringde till mig idag, i morse och så här gick samtalet:
M- Hello is this Lisa
L-Yes hello how are you?
M-I'm fine..
bla bla kändes ganska bra och så vidare.
M-I just spoke to your host mom, and she told me that you don't keep your room clean, You do nat pick up after you or the children, that you don't whant to touch vegitables, that you are sick alot and that you're really homesick..
L-okey, i keep my room clean and of course I pick up afte myself and the kids and I am allergic to tamatos so I cant tuoch them..
M- yeah yeah, I have a 2 year old girl and you have to keep the house clean so she don't hurt her self. Do you feel comfortable with go out with her during the days even if it's raining? really, are yor sure.

Hon hade precis samma ton och attityd i rösten som BajsLisa har och hon frågade mig hela tiden om jag skulle känna mig bekväm med att göra saker, det är precis som att hon inte ville ha mig så jag tackade nej till familjen.

Jag fattar inte varför Bajs sa så många lögner?!! Vad har jag gjort mot henne och varför är hon i mitt rum och snokar? Har jag inget privatliv, har jag inga rättigheter?

1. jag städar mitt rum i den mån jag har men visst kan det ligga ren tvätt på golvet för att jag inte har hunnit plocka in det än, visst kan det ligga papper på sängen för att jag har skrivit och på mornarna så väntar jag med att bädda sängen tills jag känner att jag har tid!
2.Jag plockar undan efter barnen och mig själv, jag bor inte på ett hotell! Jag låter en sked ligga i diskhonbara därför att jag håller på med en massa annat och för att det är annan disk som man ska diska för hand som ska i där samtidigt, jag plockar undan efter mig!
3.jag tycker inte att grönsaker är äckliga och jag kan ta i alla grönsaker utom tomater därför att jag är allergisk mot dom och de gör mina händer röda och de börjar klia. Bajs visste om mina allergier innan jag kom om hon hade läst min ansökan ordentligt men ändå så blev hon överraskad när jag berättade att jag inte kunde äta det och inte det. Koll? NEJ!
4.Jag är inte sjuk ofta, jag har migrän och det är inget jag kan rå över att det kommer, jag kan bara motverka det så fort jag känner att det är påväg, jag har haft småfeber i några dagar men Bajs tror att jag fejkar eftersom att jag inte tänker åka till doktorn med det. BLÄÄÄ
5. Hemlängtan, japp det har jag men det är inte så att jag vill åka hem, jag vill bara lämna den här familjen för det funkar inte och Bajs tror att jag är jättteeeeee hemsjuk... Hon har hittat på det.

Jag fattar inte hur en vuxen människa kan hitta på så mycket lögner och sedan berätta det för en som jag kanske ska till när hon vet att jag inte vill vara hos dom och hon inte vill ha mig hos dom! Vad är det för sjuk familj jag har hamnat i? jag undrar om Au pairen som kommer hit kommer att få prata med mig innan hon pratar med Bajs. Jag tycker att det ska vara samma rättigheter! Det är fel att Bajs ska få prata först med min framtida familj, jag tycker att min LCC borde ta första kontakten istället eftersom att hon är neutral och vet båda historierna( hon är på min sida i det här fallet) och att det är hon som berättar varför det inte funkar istället för att Lögnerskan Bajs ska få spy ut sitt nät. Om hon kommer att göra så här mot varje familj så förstår jag att familjerna inte kommer att vilja ha mig och att jag inte har någon talan i saken och om hon är ansvarig för att jag måste åka hem om två veckor för att ingen familj vill ha mig så kommer jag att explodera! Jag har lagt ned pengar och mycket tid på att ta mig hit och hon har ingen rätt att ta det ifrån mig bara genom att ljuga!

Barbara min LCC sa att jag bara ska skita i henne och att hon ska prata med Bajs om saken, hon sa: don't let her get to you!
jag ska försöka men det är svårt att vara trevlig mot en person som gör så mycket fel.
Fattar inte ens att de tillåts ha au pair. Om jag måste åka hem så ska jag göra allt jag kan för att se till att familjen får dåligt omdöme, för så här behandlar man inte någon! De skulle klara sig så mycket bättre med en dag nanny som skjutsade barnen till skolan och tog hand om dom tills föräldrarna kommer hem. Jag hatar BAJS!!

Hon ska inte får förstöra mitt år genom att vara en sådan skithög och allvarligt så vet jag inte vad jag kommer göra om jag måste åka hem på min födelsedag..

Jag har gråtit varje dag sedan jag kom till USA och mycket på grund utav den här familjen.. Gå till en behavior kurs BAJS!

Sorry Susann men det funkar inte..

Just det, tydligen är jag rude mot barnen och kort med BAJS1+2..

det är fan mitt år...HON SKA INTE FÅ FÖRSTÖRA DET FÖR MIG!

BITCH!!!!!

over and out! will keep'n update!

By the way: jag var på en strippklubb igår :P

What??!!

Jag har fått en familj redan, vi ska troligtvis träffas i helgen för att känna på varandra och se om det kan bli en bra match, känns hur bra som helst! Dom bort på Long Island och det är 40 min från New York city. Deras barn är hur söta som helst! En son, Zachary på 5 år och en dotter med super krulligt hår på 2! En riktig sötnos. Fick nyss veta att familjen tycker att jag verkar vara bra för dom och det känns hur bra som helst!! Lovley!!!

bye bye

Igen..

Mötet med Barbara gick bra, båda två känner nog att det inte funkar så bra och jag trivs verkligen inte i den här familjen, varken med barnen eller föräldrarna. Jag kommer nu troligtvis att få lite mindre barn och det kommer att bli skönt att kanske få lite mera kärlek än vad man fick här. Kan verkligen inte vänta tills jag får min nya familj och förhoppningsvis så funkar den bättre än den här familjen, annars vet jag inte vad jag ska göra, om jag ska byt igen eller om jag ska åka hem till mitt Sverige. Barbara frågade om det spelade någon roll om jag var i NJ eller någon annanstans men det spelar faktiskt ingen roll vart jag hamnar, just nu är allt bättre än det här.

planer för ikväll:Mat och bio
Kanon bra och skönbt att göra något som är lättsamt men ändå roligt och inte festa  och krångla. som tur är så har jag bilen ikväll också och det är skönt, så slipper man förlita sig på att någon annan har den och att det sedan visar sig vara omöjligt att göra något.Bra att ha en plan..

saknar verkligen er alla hemma just nu mer än någonsin men det är nog större därför att jag inte är "välkommen" här som jag känner så. Synd att man ska lämna kompisar som man nyss lärde känna men så är det och jag lär såkert hitta några nya dit jag kommer vart det nu än nu är. Men jag ska inte ge upp, jag vill stanna hela året och just nu så känns det som att jag kommer att klara det men i en annan familj än den här. De tar allt för givet att man ska kunna allt efter en gång och att man ska komma ihgåg allt och helatiden vara så perfekt.. klarar inte av Lisas pendatighet..

Aja, ikväll kommer det bli kul, för vi har en plan! :P

Jag ska byta familj!

Jag pallar inte den här familjen så jag ska byta. Barbara ringde förut och hade nyss pratat med bajsmamman som sagt at hon tycker att jag är oförskämd mot barnen och att jag är kort mot henne och bajspappan. Men det kanske inte är så konstigt i och med att de agerar precis likadant mot mig! Jag tänker inte ta skit från dom

Så blev man sjuk..

Först psykiskt sjuk och sedan fysiskt sjuk.. Inte bra.. Jag måste bara skratta lite åt Lisas reaktion när jag i morse sa att jag hade feber:- Men då måste du till doktorn!
-Nej, det är bara en förkylning, svarade jag.
-Nej, har du feber så är det något annat.

Det är verkligen Over Protected- känsla över de flesta amerikanare. Så fort barnen hostar lite så får se stanna hemma från skolan och åka till doktorn. Sussie berättade för mig om en gång då Adam eller Rachel hade kommit hem från skolan för att hennes mage gjorde ont, så de åkte till doktorn som sa att det kanske kunde vara blindtarmen, men visade sig bara vara ingenting.. så mycket för en så liten sak.. ajaj..

Moa ringde nyss och undrade om jag ville jobba på tisdag och ta hand om de små barnen när föräldrarna och de äldre barnen är i templet och firar judiska Nyåret.( Har blivit inbjuden att äta middag med båda lisa och Michels föräldrar på måndag och tisdag, ska ta en funderare) En bra chans att tjäna lite extra pengar och dessutom ha roligt på köpet! Sendera lite tid till att lära känna Moa mer. Otroligt Roligt!:D

Adam gjorde mig lite ledsen i bilen nyss när jag skjutsade honom men va fan.. orka vara ledsen för allt! Nää

Jag får nog ta och bita ihop lite bättre men det är ganska svårt när man är ledsen och längtar hem och dessutom är sjuk.

Jag saknar alla där hemma och vill egentligen träffa alla igen.. fattar inte att jag ska vara borta ett år. Om familjen frågar om jag kan stanna en extra månad eftersom att jag är ledig hela juli för att barnen är på Camp så tänker jag säga nej, jag vill hem den tid jag ska och det 'är inte mitt fel att barnen är borta en månad..

Lisa har varit riktigt grinig idag och vändligt opedagogisk när hon ska försöka hjälpa mig med någon sak. skit tant..
BLÄÄÄÄ...

Ingen som har lust att komma och hälsa på snart?

BYE

Konstig dag..

Det här dagen har varit så otroligt konstig och mina känslor har åkt som en berg och dal bana; skrattar i ena sekunden och gråter i den andra..

Var och hälsade på Anne idag och fick träffa hennes söta lilla Ollie,bruna ögon och mörkblont hår! Jätteskönt att åka från huset och göra något, även fast det bara var att dricka en kopp the. Vi skulle egentligen ha åkt till Crossroads ikväll och sjungit lite karaoke men tyvärr så gick det inte ihop ikväll så vi får försöka en annan dag.

Jag körde vilse när jag skulle hämta Rachel och Alli från hebrew school men det gick bra, blev bara så ledsen och fattar inget ibland av vad barnen och föräldrarna gör. Jag åt nyss middag med dom och det var riktigt trevligt, lisa gjorde mycket för att få mig på bättre humör(var ganska ledsen vid tillfället och grät lite) så det gick ju bra ändå. Ibland så är dom supertrevliga och ibland så vill man inte se dom för att de är så konstiga mot en.

Barbara ringde också när jag var hos Anne för att kolla vad jag ville ock hur jag mådde( ringde henne igår), hon skickade även email för att kolla och gjorde klart för mig att hon ville hjälpa mig med allt, eftersom hon fattar hur den här familjen kan vara och hon vill verkligen mitt bästa och det är skönt att ha någon vuxen som bryr sig om en i alla fall. Hon kommer hit på fredag och det ska bli skönt att träffa henne på tu man hand och bara vräka ur sig allt som jag känner.

Malin: Hoppas att det går bra!

Bye Bye Sionara!

sjuk som syrran..

jag tror att jag håller på att bli sjuk.. fast inte på samma sätt som Malin håller på att bli sjuk..
Jag mår inte bra.. jag gråter varje dag och just nu vill jag spy på den här familjen...

Hur ska jag orka med..

Jag klev upp i morse och hade en jobbigt med huvudvärk och lite småfeber och barnen var så otroligt jobbiga. ohjälpsamma och bortskämda är dom och jag fattar inte hur jag ska klara av allt!!!!
Till råga på allt jobbigt i morse så kom det folk som skulle jobba med deras förbannade kök som ingen hade talat om för mig att de skulle komma.. Jag orkar inte.. Jag försökte att ringa till Barbara, min LCC men hon svarade inte..

vet inte riktigt vem man ska vända sig till för att få ut sig allt det här.. jag funderar nu allvarligt på en transition, att byta familj, till och med på att åka hem....

ska åka och hämta bajs rachel nu....

Halloj!

nu har jag i alla fall fått något att se fram emot och det är Halloween! Köpte en ascool priatkostym ( såklart är den obligatoriskt löjligt kort) en coll pirathatt, en röd lång peruk och fick då et par stay-ups gratis. Vi vet ännu inte vad vi ska göra på halloween men det kommer senare..

första dagen då jag gör allt jobbet själv, sa hejdå till sussie på flygplatsen igår.. Vi har träffat varandra i 9 dagar men det känns som att vi har känt varandra i flera år. Det ska nog gå bra att vara i den här familjen men jag längtar hem jättemycket och den här familjen fattar inte vad hemlängtan är i och med att de alltid har varit hemma och haft nära och kära runt sig. Om dom skulle bjuda på lite kärlek och värme så skulle det gå jättebra att vara här men dom är så otroligt opersonliga så att de kan inte..

dom skulle klara sig bättre med en babysitter som kom hit ock körde dom varje dag i stället för att ha någon som bor hos dom.

Fattar inte varför man ska behöva gråta varje dag.. jag mår inte bra just nu men jag hoppas att det blir bättre sen.. skönt att veta att jag inte är ensam att längta hem..

har nu hållt på att äta lunch i en timme:P har gjort så mycket under tiden.. ska snart åka och hämta barnen.. eller ja, om 40 min.

BYE bYE

Bil!

Idag så har jag fått köra bil för första gången i USA och det 'är en helt annan sak än att köra bil i sverige..

ska väl ta och festa lite i morgon....

 har inte så mycket att skriva, allt är bara konstigt och jag får fan tårar i ögonen så fort jag läser någon melj.. som nu idag när mamma skickade ett..

hur ska man orka?!

Malin: jag tror att din höstdeprission beror på mig lite också.. kanske.. hoppas... Men jag vet hur det  är , det är jättejobbigt.. kanske därför jag är så känslig nu?

puss alla

It's all FAKE!!!

Jag ska ge den här familjen och den här livsstilen en månad, och då ska jag överväga det negativa mot det positivt..

Nu när jag börjar inse hur familjen är så blir jag bara så ledsen.. Det var inte så det kändes när jag pratade med Lisa på telefonen... Hon målande upp en bild av hur  jag skulle vara en i familjen och så vidare när jag i själva verket bara är en anställd, Det är inte bara hennes jobb, det är alla folken från Cultural Care i sverigfe som ger en så perfekt bild av jhur det är.. Allt är
så FAKE!

Mina barn är så bortskämda, Adfam kan verkligen vara en ängel men det kommer att bli tuffft med Rachel, men ag får sätta hårt mot ¨hårt..

Idag så visade Lisa sin version av Small-talk..

Kl: 12 så åt jag och sussie flingor och mjölk, melon och mango och en macka till lunch
Lisa kommer upp och säger: Do you have lunch all ready? You just eaten brakefast!

kl: 16 kommer lisa upp när jag är hungrig igen och vill fika, har gjort i ordning en tallrik med flingor och mjölk och har redan ätit klart när hon säger: Are you eating again? Is that your dinner?! you gett me confused..

jag blir så klart ledsen och arg så när hon gått ned igen så går jag ut i trädgården och gråter medans sussie vattnar blommorna och berättar att det däör är Lisas version av small-talk, att hon är socialt handikappad( Vilket jag tycker att hon är)..

Jag har redan gått upp så månmga kilon i sommar att jag inte vill behöva tänka på det så mycket nu, (ska köpa ett gymkort och gympaskor) men jag tar illa upp när hon säger så där..det gör mig ledsen och jag har inte ätit något mer idag, fast jag är hungrig bara för att hon sa så där..

Det väsrta är att jag får ångest när jag lägger mig i sängen, spelar ingen roll om det är på natten eller dagen, bara då jag får tid att lägga mig ned och försöka sova..
jag har gråtit varje kväll sedan jag kom hit och det är så jobbigt! Jag saknar alla så mcyket och min räddning för att klara av att åka hit och lämna min familj var att jag skulle få ta del av en annan... jag behöver kärlek...


Positivt: jag ska vara barnvakt åt en 9-månaders bäbis två gånger i veckan under dagarna och han är så söt!

ska försöka sova..

kl är 23:19 här..

Saknar er alla så mycket....

Ensam hemma!

Idag så är jag ensam hemma, susie är i New York och shoppar och familjen är på fotbolls match. Jag skulle egentligen ha varit i New York idag med på Scavanger Hunt men jag kände att jag ville vara hemma och ha lite tid ensam och jag tycker att det är jätte skönt. Jag träffade några killar i går när vi festade hemma hos Moa. Det var så skönt att vara med tjejerna och det känns som att vi kommer att vara mycket med varandra.

Jag har träffat Lisas föräldrar och jag fattar inte hur barnen kan vara så kaxiga och rude mot dom, uppkäftiga och tilltalar dom elakt och lisa och Michel bryr sig inte ett skit om det.! Ingen uppfostran alls där.. men Amerikanska barn är inte Svenska barn.

Jag var inne på en jättefin smyckesaffär i går på köpcentret och jag har hittat världens bästa presenter till Malin, Mamma och Frida.  I en annan butik hittade jag en fin sak som jag ska ge till Malin sen ( hehe malin, du kommer att skratta )
Jag fick en chock när jag gick in i en affär... I sverige så är sexshoppar ganska undangömt men här så fanns det i köpcentret.. jag skrattade och rodnade hur mycket spm helst och susie tyckte att jag var så söt..:P

Tittar nu på Bravo tv, kanalen som Project Runway går på och här är det massor med bra serier om realworld pepole, inom allt! Möbeldesign, kläddesign, hårstylister. tittade nyss på ett programm dom var ungefär som Gordons hell, fast inom i frisörsalonger!

Har srivit ett vykort till Morfar som jag ska skicka. Det som förvånar mig är att allt är så billigt! en ganska dyr kedja hade en jättefin partyklänning för bara 700 kr, och det är inte mycket för den typ av kläder, när det i sverige skulle ha kostat bra över 1500..

ska ladda upp bilder på bilddagboken nu!

PÖSS

hemma?

Det är konstigt.. jag kom till familjen igår och susann tog direkt hand om mig, hon är hur gullig som helst och jag fick träffa två au pairer till, Moa och Malin. Jag tror nog att jag kommer att komma in i vardagen snart men jag hade inte väntat mig att det skulle vara så här..
Barnen kan komma in i mitt rum och göra vad de vill, så jag måste säga nej ifrån början.
Jag ska börja träna på ett gym som kommer att kosta 200 kr/månad och det är inte så farligt.

skriver mer senare i kv'äll...

klockan är nu 10:00 här.
kram


Tears in my eyes...

Tja det ar var jag har just nu. Jag vet att jag ar kanslig men inte sa har KANSLIG!! sa fort jag ser nagot som ar hemmifran eller nagot skriver fran min familj och mina vanner sa sprutar tararna pa mig. Jag ringde mamma och lillasyster idag och det gick inte att prata med dom utan att grata.. dels sa har det bara blivit bajs av den har dagen och dels sa ar det jobbigt att vara har, det ar riktigt pafrestande och jag hoppas verkligen att familjen Freeman kommer att vara valkomnande och att jag kommer att kanna mig trygg, for jag tror att det ar det som kommer att hjalpa mig over den forsta fasen..
Om de inte ar det sa vet jag inte vad jag gor.... Det vore sa skont att bara kunna ringa till mamma men det gar inte for att hon liggen och sover nu.. Allt ar sa jobbigt.. men jag tror att det kommer att bli bra sen, nar man har kommit over den har forsta fasen...

jag ar riktigt kanslosam och det ar svart att halla tillbaka tararna...

jag vet att det nu later som att det inte ar nagon mening med att stanna kvar men det ar det!
Jag vet att det kommer att bli battre men just nu ar det jobbigt. jag hade inte kunnat gora nagonting for att forbereda mig pa alla de har kanslorna

bye

Alskar er alla!

JOBBIGT!

jag laste nyss Malins blogg och nu rinner tararna nedfor mina kinder for att jag ar sa trott, jag har traffat mycket manniskor och ar ett helt hav fran alla de jag alskar och kanner. som tur ar sa ar jag ensam har inne i datorrummet.
jag ar jatte trott och vill helst av allt prata med mamma eller nagon annan jag alskar och kanner i sverige.

det ar mest tyskar har pa skolan( vi ar pa den mindre skolan som har battre mat!det ar ett kock programm har sa vi far hotellmat!) men vi svenskar ar nasta stora flok. kan glatt saga att det finns en tjej fran norge, en fran finland och Anne fran danmark! sa det vore ju bra om en fran island skulle vara har den har veckan.. jag hoppas att ni har det bra dar hemma, nu kom det nagra tyskar sa jag ska val dra mig tillbaka och kanske sova, kanske prata med nagon.

God natt pa er alla dar hemma!

New York!

Jobbigt, jobbigt!

Jag kan tala om att det ar mycket varmt har och valdigt klibbigt!
hehe ser ganska kul ut nar man inte kan skriva aao:P

Jag har startad mina kurser och jag har pratat mycket med Anne, en tjej fran danmark som kommer att bo i Schotch Plaines med mig.
aven fast jag bara har varit har i ett dygn sa pratar jag sa mycket engelska att jag nu sitter och tanker det jag skriver i engelska. I's just like this, I can't belive it's so hot outside and I had a really bad sleep last night becuse of the moisture and the heat. Det kanns precis som att man ar inne pa fake-regnskogen i Kolmarden..
Hela natterna langa (dagarna med for den delen) sa spelar syrsor och i gar kvall sa spelades en baseball match ( vi bor aldeless bredvid Ducks stadion) och de smallde massa fyrverkerier sa att det lat som att det var kulsprutor och bomber som foll ned pa oss for att ljudet av smallarna var sa nara.

ska sluta nu, ar sa trott och juag har fortfarande jetlag!

Bye bye alskar er alla!

(jag har traffat en polis idag!!!)

Going to USA!

FUCK!!!!
Nu så åker jag snart, nu åker jag, om nio minuter, bort fråm Sverige och bort från alla jag älskar och håller kär....

Fattar ingenting.. kan inte förstå att jag ska sitta på ettt flygplan i 10 timmar, sväva ut över Atlanten och förhoppningsvis inte störta ner i det stora blå eller bli kapad av terrorister från al-Quida... undrar om jag ens får skriva om sådant?

Tja, inte vet jag.. De ska rota i mina väskor... MINA VÄSKOR som jag så omsorgsfullt packat (de som känner mig kan omöjligt fatta att det är jag som gjort det!?!) och tänk om något är borta när jag öppnar dom, eller ännu värre, att jag inte får dom över huvudtaget, beslagtagna och jag inspärrad i ett amerikans fängelse och blir inte frigiven förrän om 73 år..

Tankar, tankr och åter tankar..

Jag har tråkigt nog fått tillbaka mina tankar som jag hade när jag gick i ettan på gymnasiet, att snart kommer jag dö och känslan av att lämna alla är hemsk, (egoistisk tanke) hur ska alla klara sig utan mig? MIG??

aja... nu snart åker jag..

Jag älskar er alla....

Bye Bye from Us. Lisa

RSS 2.0