Hejsan

Hemma i hede igen och just nu så är jag på Går'n och kollar hur läget är, känner att jag är lite för gammal för det här men jag ska prata med ledaren här sen för de har startat en lajvförening här som jag kanske ska bli ledare för sen så jag ska dit på lördag, i morgon alltså och kolla hur läget är och det ver kar vara hur kul som helst!

aja, kan inte sitta här hela kvällen, då börjar väl folk undra varför jag är här. men egentligen så kanske det inte är så farligt i och med att jag bara är ett åräldre än dom som brukar komma hit?

mitt hemland..

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Hemma på torsdag!

det ska bli så skönt att komma hem och bara vara hemma och göra saker som jag vet hur de ska göras och inte bli dömd! Jag orkar inte med det här och organisationen bryr sig inte ett skit..

Det Coola är att jag ska mellanlanda på ISALND!!!! Så jag kommer at stanna en och en halv timme på en isig Ö, sjukt coolt och häftigt! Tyvärr så hinner jag inte att bada i en Geiser, men det får bli under nästa besök på den forn nordisk/engelsktalande Ö...

jag kan knappt bärga mig tills jag får komma hem igen! Jag saknar alla så mycket och att vara här får mig att känna mig dum,som att jag är ingen a Nobody som inte har något att säga till om, det är helt sjukt, men tack vare min kära syster så finns det pengar så att jag kan åka hem till Sverige.. Kommer att dröja länge tills jag kommer tillbaka hit om jag nu gör det. Eurpoa är trots allt det bästa, kanske man ska åka till japan eller pröva upptäck asien? Eller varför inte  Arfika?

min resplan tänker jag inte ge ut i fal någon mystisk mexicansk kvinna ringer till min mamma och säger att jag behöver en heölicopter för att överleva som kostar skjortan...:P
Men min resa börjar i alla fall i morgon! Jag längar efter min mamma, efter min pappa, efter mina systrar, efter Bellis och efter allt som jag har kärt där hemma!

Jag har kommit i underfund med att det är Kristie som är djävulen i det här huset.. Hennes humör vid middagen var hemskt.

Jag älskar mitt sverige... FJÄLLHÖGA NORD!!!

hehe

Ville bara tillägga att jag har gjort något riktigt inpulsivt idag.....!!!hEHE

hemfärd!

Ja, kanske det blir hemfärd om två veckor.. Det skulle inte göra mkig ledsen längre för just nu så är jag hellre i Sverige och gör saker som jag är bra på och som jag tycker om att göra än att vara här och må dåligt och bara bli dömd som en ko som ska säljas.. Jag orkar inte mera, det bryter ner mig totalt och jag har nog övertygad mig själv att detta inte var något för mig, att jag skulle ha åkt hit för att plugga istället.. Jag trivs inte i staden och jag känner mig ensam i och med att jag inte har några kontakter ännu och i morse så sa min värdmamma att jag ska byta igen för att.. ja det har hon inte sagt varför ännu men så fort hon slutar prata i telefonen så ska jag gå och prata med henne om varför de vill att jag ska byta och jag ska förklara för dom att jag inte trivs här och att det är för mycket jobb med tre pojkar så att jag inte är ledsen över att byta.. Vill egentligen bara åka hem men det är så dyrt så jag ska försöka att lura systemet och jag kommer nog inte direkt att sälja mig till någon familj som jag gjorde under de här två veckorna som de tog för mig att hitta en ny familj. jag ska bara vara jag och jag vill egentligen åka hem.. inte vara här, men om jag skulle hitta en jättebra familj så skulle det vara bra men jag tror att det kommer att bli svårt i och med att jag har bytt två gånger redan.. Så jag får troligtvis åka hem.. jag kommer att bli hemskickad!! :D

Är så färdig med det här så det är inte sant.. Orka bli dömd hela tiden och utvärderad.. Nej tack!

Så allt jag behöver göra är att stå ut i två veckor till!

aja.. får ta lite terapi sen när jag kommer hem.. om jag nu kommer hem... Kommer  Mamma och pappa och allihopa och hämtar mig då?

FAAAAAAAAANNNNNNNNNN!!!

Måste jag gå igenom samma helvete igen?

Vad är det för fel på mig.. Jag funderar allvarligt på att åka hem istället för att vara kvar här... Jag vet inte om jag orkar gå igenom det en gång till. Jag vet inte.. Jag är helt förstörd!, Jag funderar på om jag ska åka till Moa och vänta på den nya familjen, för här vill jag inte vara.. Jag kan höra nu hur mamman pratar med LCC:N o0ch det känns inte bra alls.. Jag är så ledsen..Jag undrar just vad för jävla psykbryt jag kommer att få efter det här..

Varför kan ingen prata med mig!?? jag behöver er nu...vad gör ni...behöver er...

Ensam..

Jag känner mig så ensam... jag kan verkligen inte göra något på kvällarna och jag vet inte hur mycket jag gillar den italienska gamla aupairen... Hon tyckte tydligen att jag inte var säker med barnen för att jag inte hade hållt koll på dom idag.. Konstigt när hon inte låter mig gör något och när jag säger en sak så säger hon en annan. De förväntar sig seriöst att jag ska kunna allt efter den här dagen!

kanske jag tog vatten över huvudet när jag valde att ha så små barn? Men kan det verkligen bli sådan skillanad mellan skidor och utan skidor? Jag fattar ingenting.. Italienskan bara skämmer bort barnen och ska jag vara helt ärlig så tycker jag att hon bara är lite ivägen och inte låter mig sköta saker som jag vill, utan bara på hennes slappa sätt. Jag var tydligen inte med och lekte med barnen idag men vem var det som satt på marken och lekte med löven mede Ira?

Skit.. jag är bara ensam....Jag tror ändå att det på något sätt är bättre att vara sj'lv och leka med barnen än att hon ska vara med, för nu gör hon ju ändå allt så jag har inte mycket att göra. Nu när jag inte heller har en amerikansk telefon så är det svårt att prata av sig.. Ska gå ut en sväng och få lite frisk luft, få gråta själv och försöka sansa mig..

saknar att prata med min familj.. Är så bunden här...

men vi hörs sen. ska ta mig walk!!

Bye!

11/10-08

Jag gick nyss genom sicurity Check och jag bara exploderade i tårar. En sådan skrämmande upplevelse... De tog min schampoo flaska och min hudlotion men när de tänkte ta min hudkräm för min eksem så sa jag stopp! Det är ändå utskrivet av en läkare och har signatur och allt på och tillslut så gick de med på att låta mig ta med den när de såg att den hade en signatur på.. Men ändå förlusterna utav de grejer som jjag nyss har köpt tog hårt, kanske för att jag inte ännu har fattar det hela med att jag ska ännu en gång rycka upp mina "rötter" och försöka börja en ny period i mitt liv.. Det är så skrämmande och jag känner mig så extremt ensam..


I natt så drömde jag att det hela hade blivit fel och att jag inte alls skulle få komma till den nya familjen i Vermont, att de på kontoret i Boston hade gjort fel och att familjen inte ville ha mig utan en annan tjej.. Och att hela den här flygresan var fejk, att alla lurade mig att jag ska åka till Vermont fast de egentligen skickar hem mig till Sverige igen. Sen så har vi lppen från Bajs.. Jag kände mig så otroligt ovälkommen hos dom och jag hoppas verkligen att jag ska trivas bättre i Vermont än där jag var.. Och att lämna mina kompisar.. det gör så ont och jag är verkligen rädd för att jag inte ska hitta några däruppe och jag har sådanan tvivel på mig själv.. men jag ska klara det!  Hoppas bara att flygresan går bra och att familjen står där och väntar på mig när jag kommer och att jag får känna mig välkommen och önskad istället för det som jag har upplevt..


Ett plus är dock att jag ska få flyga i första klass till Burlington! Och ett minus är att jag har spräckt mina favorit jeans ännu mera så de är färdig att kasta, så ett par nya jeans skulle sitta fint!

Som alltid: Jag älskar er alla därhemma och jag känner att jag bara måste skriva av mig i väntan på flyget. Ett annat plus var att jag inte behövde betala något för varken min övervikt eller det faktum att jag hade två väskor att checka in..

Måste de flesta amerikaner vara så otrevlig? Eller är det jag som har gjort så att de är otrevlig eller har jag bara råkat stöta på de som är otrevliga?

Jag kan fortfarande inte fatta att jag inte behöver åka hem.. Det är som skänkt från Ovan och jag var verkligen inställd på att få åka hem istället för att få stanna kvar!

I detta land så är det lätt att känna sig ensam även fast det är massor med människor runt omkring mig!

Jag firade min födelsedag så här!

Lämnade bajsfamiljen och åkte till moa, fick en ny mascara av henne och malin i present och sedan på kvällen så åt vi middag på Famous någonting och tittade på filmen The Duchess med Kiera knightley och den var så hjärtskärande att jag och Moa satt i salongen och grät.. Syss: jag rekomenderar den när den kommer till sverige..

Ska snart kliva på planet så nu måste jag sluta! Ha det bra där hemma och önska mig lycka till!

Over and out!

Jag gillar familjen, den är jättemysig och jag tror att jag kommer att stortrivas!


What the..?

Okey.. jag fattar inte hur Bajs fungerar...

Nu när jag kom hem så låg det en lapp på min dator och det stod så här:

Lisa, congrats on your match!
For tomorrow please get up and to the dishwasher, brakefast, lunches and make the kids bed.
-Please strip your bed and put sheets in wash and new sheets on bed in the morning.
-If the message you took was from the carpet people, they may come at 9.30 to clean carpet in your room, my room, steps and hall.
-please pack and clean out your room by 9.30 so they can clean carpet.
I will be back bby 9.45 am and then you can leave.
Happy birthday!
Bajs

Jag ska efter detta skriva ett brev till henne om vad jag tyckte om min vistelse här, för detta var droppen!  Visst vill inte jag heller stanna här men sättet hon kickar ut mig på är verkligen RUDE! Jag fattar inte ens att den här familjen får vara med i programmet över huvudtaget och det är så sjuk allting!

Får jag inte betalt i morgon så vet jag fan inte vad jag gör! Stupid m* f*!


Over and out!


Vermont!

Jagg jag har en vardfamilj!!!!
jag aker upp till Vermont palordag eller pa sondag och det kanns sa jalka skont att veta att jag inte behover aka hem till ett tomt liv i sverige! Sa skont!!!!

Ar hemma hos Malin nu och ska ata middag med malin, moa och maggie.

Systersyster malin: Folkmassan delar sig och och... DET AR MOSES!
-Osisris kan man fa en komentar.. WRIII

-Och vem ar du?
-Tsor..
-Tor eller Snor?
-Bade och!

jag alskar dig gumman!!!
mamma:tack for stodet!!
Love U ALL

Waiting for an awnser

Ja..
Nej..

Bara två svar att välja mellan och jag kan allvarligt inte känna vilket det kommer bli.
Idag så ringde LCC från burlington, Vermont, och frågade mig lite mera om situationen här och det känns ändå som att den här familjen är ganska seriös i och med att de har pratat med både Barbara och min värdpappa och kontoret i Boston. Och jag har pratat samma väg..

Så idag så fick jag ett bra samtal och ett dåligt. och det dåliga var från Boston, och de sa att det här är min sista chans..Att jag måste åka hem på söndag om det inte funkar. Men OM det går så ska jag höra om jag kan stanna en vecka till, så att de ger mig en vecka till att försöka rematcha mig med en familj. Wendy, Moas hostmamma frågade om det skulle fungera och hon skulle gladeligen ställa upp på att ha mig hos sig en vecka till efter nu i helgen..

Känns så jobbigt om jag måste åka hem!
Jag har inget jobb och egentligen inget liv att komma tillbaka till( klart jag har min familj men annars inte mmycket i och med att mina vänner är bortblåst) jag har inga planer ännu och jag har slitit så hårt för att komma hit så det känns som att jag misslyckas om jag måste åka hem.. Visst är det inte mitt val att åka hem men jag kan verkligen inte göra något åt dom och jag vill verkligen stanna.. Jag vill våga hoppas men det gör jag tyvärr inte..

ska packa mina saker i morgon och hoppas på att allt går ned i resväskorna.. jobbigt att behöva packa ned mitt liv efter bara en månad...

snart 19 och jag känner mig inte visare.. FUCK! Jag vill INTE åka HEM! inte nu!

älskar er alla där hemma!

Ovisst slut

Det värsta är att jag inte vet vad som kommer att hända....

ska packa mina grejer men veft inte vart jag kommer hamna...

fuck..
ska för övrigt tilläga att jag nu väger 68, så jag har tappat några kilon sedsn jag  for..

Nej...

Det blir för mig att bara leta vidare.. känns bara så jobbigt att jag bara har en vecka kvar på mig att fixa det här.. skriver mera i mmorgon

Älskar er alla hemma och jag saknar er så mycket! puss

Imorgon..

I morgon så kommer beskedet om familjen kommer att vilja ha mig som deras nya au pair... Det var så skönt att åka bort från min familj en dag och bara inte behöva jobba.. Jag mår seriöst dåligt varje gång jag kommer in genom dörren och minamatvanor är verkligen inte bra, jag måste skörpa mig och äta som normal men när man har kommit in i en speciel daglig rutin så är det inte lätt att bryta dom...

så jag håller er alla inrofemerd i morgon om beskedet.. hoppas på det positiva för det verkade vara en så bra familj!

bywe

Philadelphia!

Tja. Då ska man till Philly imorgon och vi frå väl se om jag ens kommer fram:P kanske tappar bort mig på tågbytet men man får väl höra med tågpersonalen hur man ska göra. Ska bli så skönt att komma bort från familjen ett tag och jag hoppas verkligen att det funkar bra med Phillips family, de känns som bra människor så jag hoppas att det blir bra!

Ska först försöka ta mig till metropark och barbara min LCC svarar inte i sin telefon så jag blir lite nervös..

På lördag blir det fest!!!

RSS 2.0