I'm blind for you

I've been wating for you, blinded by my self
How i long to be with you, Ican't see why you're not here
I've been serching in the skys, the stars couldn't find the way
why aren't you by my side, I wanna cert that you're not here

I wanna lean on you, cause everything I ever done, was to lean on you

It's hard to confern my live, please mother I can't make it on my own
why aren't you by my side, cause there's noone here that i can trust                   
Sjukt fin låt
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hello!
Veckan har varit upp och ner, väldigt hit och dit. Just ikväll så känner jag mig nog mest ensam av alla kvällar. Saknar somebody väldigt mycket, känns konstigt att bara ha skickat några få sms idag.

ska i morgon leka i baren på Norran, så vi får väl hoppas på att det går bra, men det borde inte vara några problem. Ska bli väldigt roligt i alla fall.

Vill somna med din hud mot min, dina andetag i mitt öra, din värme mot min

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har kommit på att jag är en social människa som trivs bäst i vänner sällskap, som är dålig på att vara ensam.

I will always remeber you

Tomorrow are the day that I hate, cause you was taken from this world...
I will always remeber you when I see the the snow white on the ground a day with clear skyes, when I put on my gear and go down the mountains. I will always remeber you as the one who always was there, as the britght one, the social one. The one we all miss so much.

Johan..

Frost och minusgrader i alla fall

Ja, det är i alla fall frost och minusgrader ute. men när ska den efterlängtade snön komma? Jag hoppas att den kommer snart. Känns så fel att det är november och att det inte ligger någon snö på marken, det känns ortoligt fel.

På måndag så kommer jag bosätta mig uppe på vemdalsskalet i två veckor. ska gå skidlärarutbildning steg 1 och steg 2. Hoppas på att det blir roligt i alla fall. Ska i alla fall försöka träffa Marie snart :D Hon kommer ju inte att vara så långt borta ändå.

När jag har stängt här på affären så ska jag och Frida åka iväg till kårböle och hälsa på MM ( motorsågsmassakern) och kanske bada i badtunna. Det ska bli skönt och roligt att se MM igen.

Snart kommer Malin hem från sitt äventyr på andra sidan jorden, jag längtar! Finns en till person som jag längtar efter och den personen kommer förhoppningsvis snart hit :) Hoppas hoppas :D

Känns ganska skönt att ha dom två närmaste veckorna planerad. Sen så blir det att jobba julveckan och nyårsveckan med utantag för den 25 och den 28 då jag åker ner till stockholm och kommer hem från stockholm. En rolig visit kommer det att bli. Min julafton kommer bli ganska rolig också. Kommer jobba i skidskolan på dagen och sen hem till Hede eller till vemdalen för att fira jul och sen på kvällen så blir det till att kanske eventuellt kankse jobba i baren på Norran. Och dagen efter åka ner till stockholm med antingen tåg eller bil. vi får se vad som är billigast helt enkelt. Hoppas kan man ju göra på att tåg är billigare, för det går så mycket fortare att komma fram än med bilen. Och hoppas på att det inte kostar så jättemycket med tågbiljetten.
Aja det får jag se nästa vecka när jag får mina pengar från försäkringskassan.  Måste hålla koll på min ekonomi den här månaden också så att jag redan nu lägger undan pengar till sthlmresan, för 25 december är ju en röd dag och jag vet inte riktigt när försäkringskassan kommer att ge ut pengarna. borde egentligen vara på julafton men lär säkert inte få dom förrän 29 december :/

det blir nog bra på något vänster eller höger.


Jag är värdelös

enligt mamma så är jag det. HON HAR ALLTID RÄTT! och jag har alltid fel. det är alltid fel det jag gör och hur jag är. Jag hatar det.  en kniv i bröstet på mig. Jag vill inte vara här längre. Jag vill kunna starta mitt nya liv NU! och slippa ta all onödig skit för saker jag gjort eller och gjort!
Jag hatar det här och jag är ledsen. jag klarar inte det här så länge till. jag hatar det jag hatar det jag hatar det.

Ge mig ett jobb och tak över huvudet så är jag borta sen. aldrig mer

Grönt ute!

Det är grönt ute, ingen vit snö, inga frostiga träd... Vill ha vinter.

men har en skön slappdag i soffan :D

Autopilot

Jag går på autopilot.

ska jobba lite hos pappa i morgon, eller för ellinor heter det :) pengar är bra, I kinda need it.

har planer på att åka ner i mellandagarna till danne, ska bli skoj, och om jag nu jobbar den helgen så ska jag försöka byta bort den, även fast jobb är bra. Men i alla fall.


Forum

Japp jag försvann iväg på forum igår men det var ungefär som jag väntade mig, att jag inte skulle stanna så speciellt länge. Det var roligt men det är ändå inte samma sak som det var förut. Jag tror helt enkelt på att jag är så less på allt här hemma. Det är knappt så att jag ser fram emot kommande skidlärarjobbet och jag ger lätt upp det jobbet för ett heltidsjobb någon annanstans. Jag har nog helt enkelt bara gjort och testat allt som finns här uppe att göra och jag vet hur mönstert är rutat. Jag är bara så trött och less och allt är bara grått.

Jag hoppas verkligen att jag får ett av jobben som jag har sökt, så att jag kan sticka härifrån och börja en ny era av mitt liv.

och kanske få ordning på hur det är/ blir med en sak :)

Luciatider

Japp. om jag hade varit hemma i fredags så hade jag fått vara med i det här årets Härjedalens lucia, men i och med att jag var i stockholm då och inte riktigt hade möjlighet att ta mig hem så fick jag inte vara med. Jag fick förfrågan i onsdags om jag ville vara med, så jag tycker att det är lite kort varsel och jag är bitter över att det inte gick ändå, att de inte kunde vänta tills måndagen. Men tydligen så var de tvungna att ha bilderna på fredagen. Typiskt. Just nu så saknar jag verkligen att få vara med i ett luciatåg, vara med och hålla ljus i handen och sjunga inför människor i kyrkan. Nostaligisk som få är jag. Sitter just nu och kollar på luciatåget i trean. var ganska så roligt faktiskt. Men ganska kul ändå att de ville ha mig med, lilla lisa från hede. Men men, sånt är livet, man kan inte få allt som man önskar sig och man kan inte göra allt men sjukt vad roligt det hade varit ändå. Och jag tror att många här skulle ha tyckt att det var roligt också. Aja, får väl se vart jag håller hur nästa år. Jobbigt ändå, ville så gärna vara med. väldigt gärna vara med. Men det kommer flera år.

Veckan i sthlm var helt underbar, skulle inte byta bort den för något, så det gör inget ändå att jag offrade lucia grejen för den. Jag mådde väldigt bra när jag var där nere och jag vill ner igen. Bara få vara den jag är och få vara med den jag tycker väldigt mycket om. Saknar min stora syster i landet långt borta också. Hoppas hon kommer hem snart. Fast det gör hon.

Vill ha snö! Det är fasiken november redan, vill ha snö! så kanske jag inte blir så ledsen och nedstämd av vädret. Grått trist och grönt, det ska vara snö! Men om det snöar en gång till så bör den lägga sig. då är det tredje gången som det snöar.

Ganska långt inlägg det här men jag måste ju uppdatera lite. Har även gjort en annan sak idag, nämnligen sökt lite jobb lite varstans. Ganks abra ändå. och i morgon så bär det upp till Funäs och bartender kurs. duktig flicka som poeten sa :P Men det är en bra erfarenhet och utblinging som faktiskt är gansla så bra att ha. Väldigt bra att ha.

Saknar saknar saknar dig

it hurts to not be with you

Alla helgona

Otroligt bra vecka och otroligt rolig ocg givande vecka på sitt sätt.

Helt undernbart!

Saknar min stora syster. Vill att du kommer hem snart!

RSS 2.0