Forum helgen!

Som sagt så var det Forum i hlegen och det har varit världens bästa helg och avslut med alla kompisarna från Beriech.
Torsdag:
Jag var chafför men på topp ändå. hade en riktigt bra kväll och fick en inventation av Mr D, men han är inget för mig.Fick huvudvärk men det kanske inte var så konstigt med tanke på att jag hade lämnat blod förut på dagen. Jag var även på interjvuv med inlandsbanefolket och jag hoppas på att jag får ett positivt svar från manpower i början av Maj.

Fredag:
I fredags så var det fylla och en ganska trevlig kväll. Var på förfest hos fröken Z men vi vandrade omkring i lite olika lägenheter. Vi stannade ganska länge i en av lägenheterna och där var det ganska så söta pojkar men ingen i min smak, sen så var alla lite äldre än vad jag men det var kul ändå. Jag gick in på dansen tidigare än Shim och jag handlade inte så mycket i baren, det var andra som gjorde det åt mig :P Gratis är gott. Träffade även  Mr J och vi hade trevligt större delen av kvällen, åkte hem vid 2 och det var skönt att sova.

Lördag:
Lördagen var nog den bästa av alla! Dagen började segt med eftersom man var ganska så bakis. Men vi åkte till Skalet för att kika på störten men det blev inte alls av. Vi satte oss på Anorak i stället och drack lite mer  med Jimpa, Marie, madde, jonas ,Dave, Malin  och Linnea. Det var riktigt skönt att sitta där i solen och bara mysa. Sen blev det arfter ski på Hotellet och jag kom på att Öl är ganska gott. Därefter kom Mamma och hämtade oss och vi åkte  tillbaka till Beriech för brännboll och grillning, En riktigt trevlig kväll faktiskt och jag pratade mycket med Jimpa och jag kommer inte ihåg om det var då jag sa att jag skulle ragga på han eller om det var senare :P kvällen drog vidare till skalet och väl där så vart det mys pys men Mr J och att vara social med dom andra. Pratade även en hel del engelsk med Dave och vilken skönt kille det är!
- Fisk? (han bjöd på fishermanshotar och kalllade som för fisk)
_Jag vill ha min fru!

spenderade natten hon Mr J och det var bara världens mysigaste natt som jag varit med på länge utan att det hände något, bara att han höll om mig hela natten.. Wonderful..

Det var mig helg det och på tisdag åker jag till västerås.

Bye Bye from miss sweet sunlight!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Fick några kluriga iventations av Mr D igår
-Vart tog du vägen?
jag är på väg till hede, ska bara droppa av N och E i vemdalen.
-Men du ska ju sova hos mig tycker jag :D
Nej, det får bli sen vännen
-Men jag åker ju hem snart! Och jag vill ju sova med dig innan jag far hem! Tycker ju att du är söt!
Tack så mycket, sover i huset i morgon
-Sov så gott ;)
-

Och idag frågade han om han skrivit någon dumt:P

Skönt att någon tycker om mig i alla fall!


Tonight: dansa, dricka


Gyllene Tider!

Gyllene Tider är den bästa musiken när man vill komma i stämning till sommaren och den nu stundande våren.
Och i helgen äger Vårforum rum. Var chafför igår så jag hade så där roligt, men det var roligt att få Dansa BUGG! LÖV IT!

har även fått mina intriger idag och det ska blir så spännande att åka nästa vecka till västerås, fattar inte att det är så snart!

BYE BYE

Shim: måste använda den här repliken i helgen
Kom och sätt dig , men bränn dig inte nu, för här varmare än du tror...

Jag går sönder...

Jag går sönder och samman... fattar inte vad en viss person tänker med.. Allt som har hänt har påverkat mig så jävla mycket och jag vet inte hur jag ska bära mig åt!

Vi är två nu sopm går sönder, med liknanade problem..

Vad fan ska jag säga när X ringer i morgon? Att jag vill träffas men inte behandlas som en jävla Trasdocka, en Trasdocka som jag själv har kallat mig i några år nu och just nu så känns det ganska befogat..

Vad fan ska jag ta mig till?
Flera parter håller på att dra mig itu och jag kan inte deale med allt just nu..

Bye, vill inte vakna igen...jo det vill jag, men inte till allt som är jujust nu...

dessutom har jag sjukt ont i mina knogar..

Hatar att bli dissad...

BYE BYE

Long time don't seem..

Ja, nu var det längesedan jag uppdaterade mitt liv men här kommer några news!

Jag har jobbat i skidskolan från v. 7-14 på Björnrike och hittat nya vänner som vanligt. Allt annat har i stort sett varit sig likt.

En annan sak är att jag har sökt jobb hos inlandsbanan som tåg värd och jag trodde aldrig att jag skulle komma så långt som jag har gjort när jag bara är 19 år gammal..
Det var 250 ansökningar och utav dom så tog dom ut 40 st som dom ringde upp och intervjuvade via telefonen. Sen så tog dom ut 20 av dom som dom kallade till intervjuv personligen i Östersund.. Sedan gjorde inlandsbanan en till gallring innan dom ringde upp oss som de kollade på, och jag klarade även den gallringen så nästa torsdag ska jag till östersund 14.00 för en intervjuv med inlandsbanan. Det var Manpower som skötte allt förarbete och grovgallringarna.. fattar inte hur jag kunde komma så långt.

Har även skaffat mig några vuxenpoäng idag då jag köpte en tvättkorg och en sopkorg till mitt rum som nu är det finaste rummet i huset men några tavlor uppskruvade! Tjejer kan vill jag lova. Har även hunnit med att få ner hela påsken i min scrapbook..


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I can't get you off my mind. I just whant to be with you
You're the best I'll ever find. I just whant to be with you

Vad menar han och vem menar han?

RSS 2.0