Samma visa..

Det är fasen samma visa jämt!

Man tror att man hittat någon och att man ska bli jättelyckliga tillsammans..

I helvete eller!!!!

Han tycker att det är något som inte stämmer mellan oss... Och att vi måste hitta det om vi vill att det ska funka.

Jag tror inte han är min stora kärlek, bara en bra kompis.. Jag vetefan vad jag gör eller ska säga.. Jag kan hålla med om att det är massor som inte stämmer mellan oss.. Men jag vill inte vara den som krossar hans hjärta!
Jag trivs med honom men jag vet inte vad jag känner!

Man tror att man är kär... I helvete eller!

Jag blev ledsen när jag såg det så det måste betyda att jag känner något.. eller hur?

Jag vet inte om julkänslan kommer

kanske kanske inte, det får tiden utvisa
Längtar dock efter min syster!!!!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=168178

bLI MEDLEM!

Jag blir så ledsen..

jag vet att jag inte har några pengar men måste du säga det?! Måste du säga att det är mitt eget fel och att jag borde sökt jobb tidigare? Jag hade ändå inte kunnat få några pengar till jul..

Jag blir så ledsen.. Jag kan inte göra någonting och snart är det jul och den enda som jag har köpt en julklapp till är mamma... Och nu kan jag inte köpa något alls.. Jag vill nog inte vara med på julafton i år för det känns så fel att ta emot presenter när man ändå inte har något att ge tillbaka.. Jag hatar det här och jag mår så dåligt över det.. Tror du verkligen att det blir bättre om du bjuder mig på bussresan till östersund och ser allt som jag skulle vilja ge min familj? Jag kan inte ens skaffa något att ge till kören, för på måndag ska vi ge varandra julklappar för max 25 kronor.. Hur ska det gå?

Jag blev så jävla ledsen pappa! Jag fick kämpa mig fram i USA och ta mer smällar än vad jag någonsin har gjort i mitt liv, jag fick höra att jag var jättedålig och att jag var en risk för barn.  jag fick höra så mycket dåligt om mig själv... Jag rokar inte ta det här hemma också... Jag har knappt några som jag umgås med i Hede och mina kompisar i östersund har förändrats liksom jag, och det är jobbigt att bo så långt ifrån dom när man vet att de gör roliga saker tillsammans och jag inte kan vara med.. Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska plugga eller vad fan som händer i mitt liv.. Allt är upp och ned och jag finner ingen rätsida på det hela.. Jag känner att jag är otillräcklig och ibland även en belastning, överflödig liksom..

Allt som jag har tänkt ut raserade i och med att jag blev hemskickad...Visserligen har det fört lite gott med sig i Stefan och att jag är närmare mina systrar än förut.. men allt har gått på tok och det sista jag behöver är att någon säger det till mig..

Sen när jag väl får min lön så ska det betalas av skulder.. Malins är inte så brådskande men ändå att den är så stor och att den finns där gör att det blir jobbigt... Jag bryter fasiken ihop...

Det kännas så fel att vara hemma igen...

Allt det här är för mycket för mig...

2 veckor i morgon

I morgon så är det två veckor sedan jag fick en pojkvän... En helt underbar människa som jag just nu inte skulle byta bort för allt i världen!

Saknar malin och längtar tills hon kommer hem!

Love is in the air..

Det funkar bra det här!

Sluta tänk, känn efter istället!
-Malin min syster är klok

Det är precis det jag börjar att göra och genast så känns allt inte så svårt och skrämmande längre.. Och han är inte samma person som den andre, han är inte lika som han och han kommer nog inte att förstöra mig som han gjorde!

Jag sa nästan jag älskar dig till honom idag, han sa älskar dig och jag sa älsk.. puss vännen.. undrar om han hörde det
vill i alla fall säga det när vi sitter öga mot öga..

känner att det är äkta den här gången.. tror det i alla fall..

life is wonderful!

RSS 2.0