Tillbaka igen!

Kom på att det var lite mera saker som jag villa ha sagt!

Ikväll är det sista kvällen med alla mina älskade  närmaste familjemedlemar.
Malin, Frida och min underbara och älskade mamma!

Det är jobbigt att tänka på att man ska åka.. Det jobbigaste är att jag inte kommer att få tråffa min mamma på ett helt år, och det kommer att vara precis som hon säger: Om du träffar en jänkare så får du ta med honom hem, för du ska inte stanna där!
Min mamma är den enda i min familj som jag inte kommer att kunna träffa på ett helt år, då Malin sparar för att kunna hälsa på mig, Frida samlar pant och pappa och Ellinor kommer troligtvis att resa...
Min mamma, min underbara och älskade mamma har inte pengar att resa, 6000 är inget man har i fickan direkt. Ibland önskar man att hon verkligen träffade den där rika oljeshejken som hon skämtar om, men det är inget fel på karlen som hon skaffat sig nu! Det känns som att mamma är trygg nu och att hon mår lite bättre nu när hon hittat Anders, att hon inte känner sig oattraktiv och ensam som hon gjode innan..

Mamma är förstående, hon älskar alla sina barn och man måste bara beundra en kvinna som hon.
Hon håller ihop oss barn, tar hand om oss och känner alltid av när det är något fel. Hon är en osjälvisk kvinna och mycket självständig.

Jag kommer att sakna min mamma!

Jag skulle verkligen vilja ge henne allt det hon behöver! som pengar... Pengar är något som man både älskar och hatar!
Man älskar pengar när man har dom men när dom förvinner så hatar man dom verkligen!

Min Mamma är den underbaraste människan jag vet, och hon har uppfostrat tillsammans med pappa, tre underbara döttrar. En del familjer är knappt familjer, bara ett enda kaos och jag tror att många är avundjuka på den familj jag har även fast den har svårigheter och skavanker..

Bye!

10 dagar kvar!

Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag åker till USA, flyger över atlanten och får träffa min familj som jag ska arbeta med.
Jag har börjar att packa mina väskor och säger Hej då till Malin i morgon, vilket kommer att bli jobbigt!
Jag ska säga hej då till mina kompisar i helgen och nästa vecka och på fredag nästa vecka ska jag äta våfflor hos morfar och Dagmar!

Jobbigt, jobbigt, jobbigt...

Men allt det jobbiga kommer att ge mig så mycket tillbaka genom mina upplevelser i New York...
Jag kommer att komma hem med en hel det nya upplevleser och erfarenheter som jag tror kommer att förlja med mig hela livet och det kommer att vara något som jag kommer att ha nytta av senare.

För er som inte vet, inte för att jag tror att det är någon som läser min blogg, så ska jag åka till New York, Usa för att jobba som aupair ett år hos en familj som har två barn; Rachel och Adam. Det ska bli spännande och nytt att uppleva en helt annan kultur och en helt annan religion( de är judar) än vad man är van vid och det kommer verkligen att ge min ett vidare intryck av allt, ett helt nytt perspektiv!

nu ska syrran hjälpa mig att få en snyggare blogg!

adios!

RSS 2.0