Avatar

En sjukt bra film, såg den i vemdalen igår. Ska se den igen nästa vecka men den här gången i 3D, passar på medans jag ändå är i sthlm. Hoppas på att intervjuvn går bra och att en lägenhet dyker upp, så att framtiden går åt det håll jag vill :)

Vill så gärna starta ett nytt kapitel och jag tror inte att jag står ut en sommar till i Hede. Finns på tok för lite att göra och som håller mig kvar. så ska sitta och söka en massa jobb så att det ordnar sig :)

ljusare tider?

Jag tänker inte ta ut segern i förskott men det känns ändå som att det börjar gå åt ljusare tider för mig. Jag ska ner till sthlm den 28 och vara på intervjuv hos Gröna Lund, vore så skönt om jag fick jobbet för det känns som att det skulle passa mig väldigt bra faktiskt. Oavsett om det är lite halvtaskig lön och många timmar, men tillsammans så blir det kanske ändå möjligheten för mig att starta ett nytt kapitel. Jag och A håller på att leta lägenhet, så vi kan bli sambos och jag hoppas verkligen att det löser sig tills dess att jag kommer ner, annars så får jag bo hos D så länge. Så bostad kommer att lösa sig, det är jag säker på :)

Så ett jobb i sthlm vore verkligen en nystart, en börjar på ett nytt kapitel i mitt liv och som verkligen behövs, så jag hoppas på att det blir av, att jag är den personen som de söker, det är så mycket som skulle falla på plats om så var fallet. självklart ska jag sitta och söka massa andra jobb och om grönan tackar nej till mig så kanke jag har en bra backup plan, och inte satsa allt på ett kort. Det är till sthlm jag vill, och dit ska jag ta på, på något sätt :)

Så håll tummarna för mig, och hoppas att jag ska få jobbet :)

knutar

känns som att alla knutar börjar lösas upp och allt faller tillbaka på plats, som det brukade vara, som det ska vara.

Trassel med D, foten trasig, sjuk, kan inte jobba, problem med S och en massa rykten är det som hägrat, men nu känns det bra igen, och jag tycker om det som det är just nu, lite ovetandes, men inget problem. jag behövde nog mitt frispel för att kunna fungera som människa och för att kunna få ut en del jag burit på. det känns väldigt bra.

I am feeling quite good :)

sjukis

jag är sjuk, tror jag har feber också.. eller så är det så att jag bara mår så dåligt psykiskt som gör att jag mår dåligt fysiskt också. Min fot gör ondare idag än vad den gjorde igår men jag hoppas på att den ska bli bättre snart.

Han kommer upp i slutet av januari, så jag behöver bara stå ut ett litet tag till. Att det skulle bli så här krångligt, jag fattar inte vad som hände. jag har trampat ner i samma gryta igen och vissa dagar så går det ganska bra ändå, dagarna då jag har hopp, men när glimten av hopp försvinner så vet jag helt enkelt inte hur jag ska ta mig ur det här.. han hjälper inte direkt till heller. båda mår dåligt.. men jag mådde ganska bra när jag fick träffa han, jag kände mig som att jag hörde hemma där, i hans famn. och det var helt underbart att höra hans andetag när han låg och sov bredvid mig.  Jag vill ha dig.

RSS 2.0